Calendar Ortodox 2016 pe iPhone sau iPad

Calendar Ortodox 2016 poti avea pe iPhone si iPad cu ajutorul a doua aplicatii cu toate informatiile emise de catre Biserica Ortodoxa Romana.

Daca inca mai cauti un Calendar Ortodox 2016 pe care sa-l poti vedea pe iPhone sau iPad, ei bine atunci am astazi pentru tine doua aplicatii care te vor ajuta sa vezi imediat sarbatorile de anul acesta. Vorbesc despre doua aplicatii pentru iOS care sunt disponibile in App Store si care iti permit sa vezi toate sarbatorile incluse in Calendarul Ortodox 2016.

Aceste aplicatii sunt disponibile disponibile gratuit, deci nu veti plati vreun ban pentru a avea un Calendar Ortodox 2016 pe terminalele voastre chiar acum. Mai mult decat atat, ambele aplicatii au un Calendar Ortodox 2016 actualizat pentru anul 2016, deci veti regasi acolo toate modificarile facute pentru calendare, asa ca nu va trebui sa consultati unul fizic.

Prima aplicatie despre care vorbim se numeste Calendar Creștin Ortodox, si poate fi descarcata de aici, ea avand un Calendar Ortodox 2016 actualizat la data de 1 aprilie, dezvoltatorul sau spunand urmatoarele: “Calendarul Creștin Ortodox conține informații despre sărbătorile religioase creștin ortodoxe, posturile mari ale anului, zile de post, sfinții fiecărei zile și rânduielile bisericesti. Zilele de sărbătoare sunt afișate de culoare roșie sau neagră, în funcție de importanța lor. Rânduielile bisericești importante, posturile de peste an, precum si când se fac sau nu se fac nunți sunt prezentate într-o rubrică specială. Aplicația este destinată creştinilor ortodocsi, are o interfață plăcută si ușor de folosit. La pornire este afișată ziua și luna curentă. Folosind interfața touch, se poate naviga către alte zile și luni ale anului.”

Cea de-a doua aplicatie in care veti casi un Calendar Ortodox 2016 inclus se numeste Calendar Crestin Ortodox Free, ea fiind actualizata la 5 ianuarie 2016 si disponibila in aceasta pagina. Iata ce spune dezvoltatorul sau despre ea : “Cu aceasta aplicatie puteti consulta sarbatorile religioase crestin-ortodoxe. Facilitati: la deschiderea aplicatiei ziua curenta este marcata si afisata, zilele de sarbatoare sunt evidentiate in functie de importanta lor.”

Acestea fiind spuse, va puteti folosi de ambele aplicatii pentru a consulta un Calendar Ortodox 2016, ele neavand nevoie de o conexiune de internet pentru a va afisa informatiile. Mai mult decat atat, ele ar trebui sa fie actualizate si la inceputul anului viitor, asa ca atunci veti beneficia si de un calendar pentru anul urmator.

calendar ortodox 206