5 hub-uri USB pentru incarcarea iPhone si iPad la eMAG

Daca ai mai multe terminale mobile acasa, atunci probabil vei avea nevoie de un hub USB care sa-ti permita sa incarci sau sa sincronizeze iPhone, iPad, sau alte terminale in acelasi timp cu un calculator. Cei de la eMAG au in acesta pagina reduceri de pana la 50% la dispozitivele de acest gen si ele pot fi extrem de utile in foarte multe situatii.

Mai exact, folosind un hub USB puteti conecta minim 3 terminale mobile la acelasi port USB al unui calculator pentru a sincroniza rapid datele din ele. Mai mult decat atat, le puteti conecta pe toate pentru a incarca unele, sau sincroniza altele, incarcarea fiind desigur mai inceata decat cu un incarcator normal.

Chiar si asa, un hub USB este foarte util pentru cei care au un singur calculator si mai multe terminale mobile, el simplificand foarte mult procesul de incarcare sau transfer de date. Cei de la eMAG au variate modele de accesorii de acest gen disponibile la pret foarte bun zilele acestea si va recomand sa va folositi de ele pentru a va usura viata.

5 hub-uri USB cu care incarci sau sincronizezi iPhone sau iPad, la reducere la eMAG

Dupa cum va spuneam mai sus, majoritatea acestor hub-uri USB ofera energie cam cat un incarcator standard de iPhone, desi unele ofera mai mult, deci daca aveti mai multe, incarcarea se va face mai greu. Pe de alta parte, veti putea conecta stick-uri USB impreuna cu terminalele voastre la acelasi calculator, asa c anu vorbim despre o pierdere prea mare.

Iata 5 hub-uri USB disponibile la eMAG care merita atentia voastra :

Alternativ, daca doriti ceva dedicat special incarcarii sau sincronizarii terminalelor mobile, aveti si aceste suporturi pentru docking.

emag hub usb reducere