Samsung Gear S3 a fost anuntat oficial

Samsung Gear S3 a fost anuntat astazi in doua versiuni, una Classic si una Frontier, ambele urmand a fi lansate in urmatoarele luni.

Samsung Gear S3 a fost anuntat in aceasta seara de catre compania Samsung, noul smartwatch venind cu doar cateva saptamani inainte ca Apple Watch 2 sa isi faca aparitia. Samsung Gear S3 este disponibil in doua versiuni, una clasica in care utilizatorii au parte de tehnologiile Bluetooth/Wi-Fi, dar si una Frontier in care exista 4G si un GPS.

Samsung Gear S3 folosste un ecran AMOLED produs de catre cei de la Samsung, cel mai probabil, el avand implementat si functia Always On Display, oferita initial pentru Galaxy S7. Aceasta functie este oferita doar in modelul Frontier, care este mai scump, dar care este si mai rezistent, el permitand inclusiv streaming-ul audio din Spotify, de exemplu.

Ambele modele ale Samsung Gear S3 au design similar, ele beneficiind de o carcasa de 46mm care are o coroana rotativa din otel, aceasta fiind folosita pentru a face trecerea intre aplicatii. Pentru Samsung Gear S3 utilizatorii pot folosi bratari standard de 22mm pentru ceasuri, deci daca il veti cumpara si aveti vreuna acasa, o puteti folosi.

Samsung Gear S3 Classic si Frontier au fost anuntate

Samsung Gear S3 are deasemenea o baterie de 380 mAh care ofera pana la 4 zile de autonomie, adica de 4 ori mai mult decat poate Apple Watch in momentul de fata. Cele doua noi ceasuri inteligente pot monitoriza activitatile de fitness, sunt rezistente la apa cu certificarea IP-68, au barometru, vitezometru, suport pentru plati mobile prin Samsung Pay si difuzoare.

https://www.youtube.com/watch?v=ynTB211p1PQ

Samsung Gear S3 este deasemenea primul smartwatch care foloseste noua sticla de protectie Gorilla Glass SR+, despre care v-am vorbit dimineata, deci are un ecran bine protejat. Cei de la Samsung au implementat in Gear S3 sistemul de operare Tizen, deci nu vorbim despre Android Wear, asa ca utilizatorii nu vor beneficia de tot ceea ce se ofera prin platforma Google.

Deocamdata nu au fost anuntate si preturile la care urmeaza sa fie vandute cele doua noi Samsung Gear S3, insa probabil vor costa minim 300 de dolari, pentru a da impresia de smartwatch premium.

samsung gear s3

78 COMENTARII

  1. si mie imi placea cum arata S2…dar pana l-am vazut si eu in realitate..inca nu au ajuns la maturitate cel putin ca design

  2. claar….nu zic ca nu arata mai bine fata de primele lor incercari..dar tot trebuie vazut incercat in realitate…cand au prezentat S2 mi s-a parut tot asa foarte frumos si elegant…si cand l-am incercat…180 grade m-am intors

  3. si eu zic ca va fi cam 300$ daca nu si undeva pe la 400$ varianta cu LTE, din moment ce au trecut si ei la stainless steel fie el si 316L

  4. Nu am fosr destul de clar cand am am zis ca nu ma intereseaza parerea ta?cu banii mei fac ce vreau.Astept sa-mi fie livrat Note 7 si urmează Gear S3.

  5. Sunt cu niste prieteni si am zis, hai sa va arat ce catel am pe net.Las un comentariu si in maxim 5 minute apare catelul meu si da reply. Ha hah haha

  6. Gear s (primul model) mi se pare mai reusit decat s2. Si eu am avut aceeasi lipsa de interes fata de el cand l-am vazut si testat.

  7. tu vorbesti serios? doar din punct de vedere a unui ceas este ciudat imens de mare…si poate doar baietii ar purta asa ceva…ala a fost scos pe piata doar asa ca bratara cu display..clar nu era smartWATCH ala

  8. Identic va fi, da, intr-adevar cum zice Sarbu. Doar intern vom gasi suprize. Gear s3 nu merita investitia cum nu merita sa dai 849 de euro pe o pocnitoare note7. Am avut s7 edge si l-am trimis inapoi cu gandul sa iau note7. Dupa primele teste, mi-am dat seama ca este efectiv un cacat supraapreciat cu performante de toata jena.

  9. Nu cred că va fi iWatch. Cică marca asta a fost deja patentată de alții, în perioada zvonurilor despre apariția unui smartwach Apple.

  10. Eu nu cred ca applewatch va fii lansat anul asta …. Anul aceta toată atenția trebuie sa fie centralizată pe iPhone si iOS 10…. Cu siguranța nu va fij lansat , managementul Apple este atat de bine pus la punct încât , cum va scădea atenția Apple , cum vor lansa Apple watch 2 … Cum va scădea atenția Apple , cum vor lansa update iPad , mac sau alt eveniment care ii propulsează mereu in fata … Lumea vorbește , prostu dorește ceea ce lumea vorbește … Si tot așa ….

  11. La cate grade te poti intoarce tu cand esti lesinat dupa Apple !!
    4G ,Gps , barometru , Glass SR + , 300$ si 4 zile utilizare , eu zic sa astepti Watch 2 .

  12. Nu merita 300$ dar merita watch 1 350 din aluminiu si curea din cauciuc , protectie slaba ion x si sa stai toata ziua cu el in priza si legat de iPhone ca fara nu stie sa faca nimic .
    Toate sunt cacaturi , pocnitori la voi doi .

  13. cu niciunul, oricum nu as fi luat..asa cum nici apple watch nu am luat.momentan nu sunt la maturitate.Dar apple watch(mai putin varianta sport) se apropie de precizia si calitatea unui ceas.Din ce am inteles S3 ar merge cu iphone ?!

  14. nu as da protectia din safir pe niciun Glass SR….un ceas adevarat, fie el smartwatch fie el ceas mecanic,safir.Plus ca S3 asta din ce vad este masiv

  15. La 350 nu primesti safir nici otel inoxidabil .
    Am testat si eu S2 si arata chiar bine ( poate putin cam micut pentru gusturile mele ) dar ce am remarcat imediat a fost cureaua de cauciuc ce are o lucrare mai buna decat cureaua apple incomoda si lunga .

  16. Salut baieti,azi am achizionat dupa multe cercetari un watch Vector Luna cel cu bratara metalica de la eMag la un pret foarte bun si vreau sa va spun parerea mea il legatura cu acest watch.Un watch care te da pe spate din prima de la cum arata si ce stie sa faca.In primul rand este un watch romanesc un watch care foloseste un sistem de operare propiu creat de la zero de ai nostri romani si care se conecteaza cu orice tip de telefon android,apple sau windows si care functioneaza perfect.De ce am ales acest Vector Luna?Pentru ca,am căutat un ceas simplu, elegant, eficient, rezistent și fără multe briz-briz-uri, care să-mi reprezinte stilul de viață și să se adapteze acestuia, și pot spune că am găsit acest ceas în modelul Vector Luna.

  17. nu ai cum compara cureaua de la apple watch de piele sau staineless steel cu cea de la S2…da poate cele de la apple sport din nailon si ce kkt..da, dar pt mine apple watch sport nu ar trebui sa existe.

  18. este ceva cam mare si cam gros pt un ceas…dar nah la un obiect precum ceasul -fashion(fie el mecanic sau smart) tine total de gusturile fiecaruia si tine si de incheietura fiecaruia.

  19. Sincer vorbești de parcă hidosenia Apple watch e eleganta supremă , e o pocnitoare din punct de vedere al designului la fel ca iphone 7

  20. Dacă este să analizăm design ul , specificațiile , construcția , prefer mai bine pistolul de apa Samsung decât pocnitoare Apple watch …se pare că pe unii îi încălzește mărul muscat desenat pe spate

  21. V.P vrei sa zici cureaua de plastic S2 ți sa părut de calitate? Eu cred ca nu l-ai pus la mâna, este un plastic ieftin….

  22. Ba este imens, inclusiv persoana respectiva spune asta.
    Eu sunt un iubitor de ceasuri mecanice si iti spun ca 40 este diametrul ideal, 42 merge pe un casual (sau un pătrat) iar peste 45 merge doar cand ai peste 2m si 100 de kile.

    Daca eu – care am dimensiuni peste medie – arat ca un papagal cu un ceas de 45, iti dai seama ce absurd ar arăta asiaticii, purtând asa ceva?

  23. Cred ca orice produs isi găsește cel putin o persoana căreia i se potrivește.
    Insa, vorbind pe medii, 46 cm sunt mult prea mulți.

  24. moto 360 era aiurea rau…ca ceas…bratara trecea pe sub carcasa…design flaw din perspectiva unui ceas.Tag heuer ca brand e stiut pt ceasuri mai masive dar pana si ei au de 39mm pt barbati..cumva trebuie sa existe si acestea pt cei ce vor.Dar ca sa faci DOAR o marime precum in cazul S3 iar acea marime sa nu fie de 40-42mm e f riscant…targetul feminin e 0 din start+f multi altii

  25. aia cu 4 zile ar fi viitorul…sper ca toate companiile sa o adopte.Tot timpul am zis ori tine 1 zi macar esti obisnuit, ori sa tina macar 4 zile.Dar sa vedem ce zic altii,sa vedem daca chiar tine 4 zile in usage normal sau tine doar 2

  26. cred ca daca la anul, sau cand vor lansa generatia cu nou design, va tine 4 zile, cred ca doar acel lucru va vinde bine produsul

  27. Acum exagerezi ! Hai lasa ca nu e cheap , nici AW sport nu e departe , diferenta la Apple o vezi de la 600€ in sus , dar si la acest pret ai curea Nylon .

  28. pai pt mine AW sport nici nu exista..Gear S3 e clar ca se bate cu AW (nu cu sport).Si oricum tu stii ce sa iti alegi esti om in toata firea…dar Ionut nu