Apple ajunge pe Twitter inaintea lansarii iPhone 7

In cursul noptii trecute compania Apple si-a activat oficial contul Twitter, iar asta cu doar cateva zile inainte de prezentarea iPhone 7, cel mai important eveniment al toamnei pentru ea. Contul a fost inregistrat in cursul anului 2011 de catre Apple, este certificat de catre cei de la Twitter, are cateva zeci de mii de urmaritori, dar deocamdata nu a publicat nimic.

Desi cei de la Apple au cateva conturi Twitter pentru Apple Music, AppStore, iTunes Store, etc, acesta este primul care nu este dedicat vreunul serviciu, ci chiar companiei. Avand in vedere ca deocamdata nu a fost publicat vreun mesaj pe cont, unii speculeaza faptul ca el ar putea fi folosit pentru a prezenta noutatile iPhone 7 din cadrul prezentarii.

Nu ar fi exclus ca pe acest cont cei de la Apple sa ofere informatii privind iPhone 7 si iPhone 7 Plus in timp ce ele sunt prezentate pe scena evenimentului din San Francisco. O startegie de acest gen nu ar fi noua pentru vreo companie importanta, insa ar sugera faptul ca Apple incearca sa atraga un nou public prin folosirea retelei Twitter.

Avand in vedere ca putin timp ne desparte de prezentarea noilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, probabil vom afla atunci planurile celor de la Apple. Nu uitati ca miercuri, 7 septembrie, va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ce urmeaza sa fie prezentat.

apple twitter iphone 7