Captain America: Civil War a fost lansat in iTunes

Captain America: Civil War a fost lansat in iTunes Store cu foarte mult continut exclusiv creat de catre Marvel special pentru Apple.

Captain America: Civil War, unul dintre cele mai de succes filme lansate anul acesta, a ajuns intr-un final si in iTunes Store, compania Apple oferindu-l pentru toti clientii sai. Partea interesanta a filmului sta totusi in faptul ca el este disponibil impreuna cu continut exclusiv care nu este oferit pe alte platforme prin care filmul este vandut in momentul de fata.

Cei de la Apple sustin ca versiunea filmului Captain America: Civil War disponibila in iTunes are continut exclusiv imersiv, creat special de catre Marvel pentru compania Apple. Mai exact, vorbim despre o functie numita “Aleget-ti partea”, care ne permite sa alegem daca suntem in echipa Capitanului America, sau in cea a lui Iron Man.

Dupa alegerea echipei vom vedea o serie de poze, clipuri video, postere sau benzi desenate create de catre Marvel exclusiv pentru iTunes Store si lansarea acestui film. Fiecare dintre cele doua echipe are continut exclusiv distribuit separat, asa ca pentru a avea parte de fiecare va trebui sa alegeti fiecare echipa in parte.

Fiecare dintre actorii filmului Captain America: Civil War are o prezentare speciala in iTunes Store care contine poze din cariera acestoa si citate ale altor actori cu privire la experinta de a lucra cu ei. Compania Apple are obiceiul de a mai oferi ocazional exclusivitati si continut de acest gen, insa pentru un film precum Captain America: Civil War vorbim despre ceva inedit.

captain america civil war exclusiv itunes

Mai mult decat atat, versiunea pentru iTunes a filmului Captain America: Civil War contine si scene sterse din versiunea originala, comentariu audio, o serie de imagini comice cu actorii si un preview pentru filmul Doctor Strange. Separat, exista si inregistrari filmate in spatele camerelor, deci utilizatorii au parte de foarte multe momente pe care nimeni nu le-ar fi vazut in alte conditii.

captain america civil war exclusiv itunes 1

In final, exista si doua filme scurte care prezinta si doua mini documentare numite United We Stand, Divided We Fall si The Road to Civil War, acestea descriind povestea Capitanului America si a lui Iron Man de la inceputul universului Marvel si pana la batalia din filmul Captain America: Civil War.

captain america civil war exclusiv itunes 2

Avand in vedere cantitatea foarte mare de continut pe care cei de la Apple o ofera impreuna cu filmul Captain America: Civil War, este clar ca vorbim despre o exclusivitate foarte importanta. Prin aceasta ni se arata iar cat de mult pune Apple accent pe oferirea de continut premium pentru utilizatorii sai si nimeni nu poate spune ca in aceasta situatie este oferit ceva mai putin decat atat.