iPhone 7 negru lucios sau mat ?

iPhone 7 negru lucios si mat este prezentat intr-o serie de imagini concept pentru a ne demonstra cum ar putea arata viitorul smartphone Apple.

Ieri v-am spus cum va arata iPhone 7 negru si vorbeam despre o galerie foto cu imagini concept in care vedeam un terminal facut in baza zvonurilor aparute pana acum. Mai exact, cel mai recent dintre ele sugera faptul ca iPhone 7 negru va avea o culoare similara cu cea a Mac Pro 2013, adica va avea o carcasa lucioasa folosita de catre Apple.

In imaginile de mai jos aveti o comparatie facuta intre un iPhone 7 negru lucios si unul mat pentru a va face o idee in legatura cu care dintre ele este mai interesant. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca ambele arata interesant in felul lor si as cumpar aoricare dintre ele daca Apple ar decide sa le lanseze si ar arata exact precum in imagini.

Desigur ca noi nu stim care este versiunea finala a acestui iPhone 7 negru pregatit de catre compania Apple, insa probabil ea va fi apropiata de ceea ce vedem in imaginile de mai jos. Este destul de greu ca Apple sa vopseasca toata carcasa iPhone 7 pentru a o face lucioasa, asa ca este mai probabil ca ea sa fie mata, iar asta nu este chiar atat de rau.

Voi ce parere aveti ?

iphone 7 negru lucios sau mat

iphone 7 negru lucios sau mat 1

iphone 7 negru lucios sau mat 2