Prima Pagina iPhone 7 Costul ascuns al iPhone 7 si iPhone 7 PLus

Costul ascuns al iPhone 7 si iPhone 7 PLus

Costul ascuns al iPhone 7 este necesitatea de a cumpara spatiu de stocare de la Apple pentru backup la date in iCloud.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple cu mai mult spatiu de stocare oferit pentru utilizatori si foarte multa lume se bucura de acest lucru. Astazi am vazut o noua confirmare a faptului ca una dintre noutatile iPhone 7 este oferirea unui iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare si maxim 256 GB spatiu.

Cresterea spatiului de stocare ne va permite sa stocam mai multe datein terminalele noastre, deci facem mai multe poze, instalam mai multe aplicatii si nu doar atat. Aceasta schimbare vine totusi si cu un cost ascuns, mai exact vom avea nevoie de mai mult spatiu iCloud pentru a putea salva toate aceste date din dispozitive.

Un terminal cu 32 GB spatiu de stocare si mai multe date va avea nevoide mai mult decat cei 5 GB de spatiu gratuit oferiti de catre iCloud pentru noi. Practic, daca nu veti avea mai mult de 5 GB de spatiu in iCloud, dar veti avea multe date in terminale, nu veti mai putea face backup datelor voastre folosind iCloud, decat daca limitati tipurile de ate salvate.

iPhone 7 are nevoie de mai mult spatiu iCloud

Separat de cei 5 GB de spatiu gratuit oferit in iCloud, compania Apple vinde alte optiuni de stocare pentru serviciul sau cloud, iar ceea ce va trebui sa cumparati este foarte ieftin. Mai exact, Apple vinde 50 GB de spatiu de stocare in iCloud cu doar 1 dolar, sau 1 euro, pe luna si veti avea nevoie de optiune pentru iPhone 7.

Costul per GB este foarte mic pentru aceasta optiune, dar si pentru restul celor le care compania Apple le ofera pentru cei interesati sa beneficieze de sistem. Mai exact, 200 GB spatiu de stocare costa doar 3 dolari pe luna, 1 TB de spatiu de stocare costa 10 dolari pe luna, iar 2 TB de spatiu costa 20 de dolari pe luna la Apple.

Preturile sunt in ton cu ceea ce ofera concurenta si fie ca va place, sau nu, va trebui sa platiti pentru spatiu de stocare in iCloud dupa ce veti cumpara iPhone 7. Privind lucrurile si dintr-o alta perspectiva, daca achizitionezi un smartphone de minim 700 de euro, sigur gasesti inca 1 euro pe luna pentru a plati o optiune cu suficient de mult spatiu de stocare pentru el.

iphone 7 cost ascuns

 • Alex

  “Cresterea spatiului de stocare ne va permite sa stocam mai multe datein terminalele noastre….”
  Serios???

 • ck

  Fara rost! Ce sa fac cu atata spatiu stocare? Cate aplicatii, etc ai nevoie in Romania? Mai descarcam si poze, etc pe un hard extern. Parerea mea!

 • Srb Srb

  da si se refera ca automat si back-up va fi din ce in ce mai mare.

 • NicKel

  nu ma afecteaza, nu folosesc servicii cloud.. si probabil sunt multi ca mine

 • Emilio Giovanni

  La fel de bine poți folosi și Google Drive, e o opțiune destul de bună pentru iCloud, eu unul așa fac, și mai folosesc Google Photos, unde îmi pot salva pozele făcute cu telefonul meu.

 • Emilio Giovanni

  Și app de spațiu, din cei 32gb pe care n-i oferă Apple, cât ne mai ramân liberi?

 • alexandru20

  Eu am 16 gb din care 9 sunt liberi de cativa ani.

 • Nu e nicio pacaleala. Problema e iCloud Photo Library care sincronizeaza peste tot si sterge de peste tot.

 • Viorel Predatorul

  Și eu folosesc Drive și Photos, iar avantajul este că pozele șterse din smartphon nu se șterg din cloud.

 • amfetamin

  La ce ti-ai mai luat iPhone atunci?

 • burn

  @mihaidamas nu e păcăleala trebuie sa stii cum sa faci asta! Pentru început ca si fie salvate poze îl iCloud trebuie mergi la configurări pe urma poze si camera apoi selectezi stocare optimizată pe iPhone si prima opțiune sa fie activa biblioteca foto iCloud +celelalte de mai jos! Pe urma faci tu manual backup după care te reîntorci la poze si camera si opresti prima opțiune biblioteca foto iCloud si îți ștergi toate pozele manual după din tel! O activezi înapoi si hopa o sa îți apăra doar ce ai in iCloud fără sa mai fie stocat pe terminal dar opțiunea stocare optimizată pe iPhone tre sa o ai selectata mereu!

 • burn

  Activa mereu! Eu plătesc 1 euro si am 30 gb Ocupați doar de filmări si poze si încă vreo 10 gb pe restu de salvări de la aplicați mesagerie….etc… si vreo 10 liberi! E foarte util iCloud si nu se compara cu nimic in ceea ce privește spațiu Cloud ! Am si de la google drive ,Dropbox ,photo, dar iCloud e mult mai ok !

 • Viorel Predatorul

  Pare foarte simplu din ceea ce scrii tu. Pana si batranii pot face configurarile astea… It just works!