Costul ascuns al iPhone 7 si iPhone 7 PLus

Costul ascuns al iPhone 7 este necesitatea de a cumpara spatiu de stocare de la Apple pentru backup la date in iCloud.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple cu mai mult spatiu de stocare oferit pentru utilizatori si foarte multa lume se bucura de acest lucru. Astazi am vazut o noua confirmare a faptului ca una dintre noutatile iPhone 7 este oferirea unui iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare si maxim 256 GB spatiu.

Cresterea spatiului de stocare ne va permite sa stocam mai multe datein terminalele noastre, deci facem mai multe poze, instalam mai multe aplicatii si nu doar atat. Aceasta schimbare vine totusi si cu un cost ascuns, mai exact vom avea nevoie de mai mult spatiu iCloud pentru a putea salva toate aceste date din dispozitive.

Un terminal cu 32 GB spatiu de stocare si mai multe date va avea nevoide mai mult decat cei 5 GB de spatiu gratuit oferiti de catre iCloud pentru noi. Practic, daca nu veti avea mai mult de 5 GB de spatiu in iCloud, dar veti avea multe date in terminale, nu veti mai putea face backup datelor voastre folosind iCloud, decat daca limitati tipurile de ate salvate.

iPhone 7 are nevoie de mai mult spatiu iCloud

Separat de cei 5 GB de spatiu gratuit oferit in iCloud, compania Apple vinde alte optiuni de stocare pentru serviciul sau cloud, iar ceea ce va trebui sa cumparati este foarte ieftin. Mai exact, Apple vinde 50 GB de spatiu de stocare in iCloud cu doar 1 dolar, sau 1 euro, pe luna si veti avea nevoie de optiune pentru iPhone 7.

Costul per GB este foarte mic pentru aceasta optiune, dar si pentru restul celor le care compania Apple le ofera pentru cei interesati sa beneficieze de sistem. Mai exact, 200 GB spatiu de stocare costa doar 3 dolari pe luna, 1 TB de spatiu de stocare costa 10 dolari pe luna, iar 2 TB de spatiu costa 20 de dolari pe luna la Apple.

Preturile sunt in ton cu ceea ce ofera concurenta si fie ca va place, sau nu, va trebui sa platiti pentru spatiu de stocare in iCloud dupa ce veti cumpara iPhone 7. Privind lucrurile si dintr-o alta perspectiva, daca achizitionezi un smartphone de minim 700 de euro, sigur gasesti inca 1 euro pe luna pentru a plati o optiune cu suficient de mult spatiu de stocare pentru el.

iphone 7 cost ascuns