Un Galaxy S7 a luat foc in timp ce se incarca

Un Samsung Galxy S7 a explodat in timpul incarcarii, incidentul venind intr-un moment in care Samsung se lupta sa mentina credibilitatea Galaxy Note 7.

In plin scandal privind problemele Galaxy Note 7 cu bateria care explodeaza in timpul incarcarii, cei de la Samsung nu au parte de vreo clipa de liniste. In cursul noptii trecute s-a aflat ca un Galaxy S7 a explodat in timpul incarcarii, iar asta genereaza probleme foarte mari pentru cei de la Samsung, punand in discutie calitatea produselor proprii, in comparatie cu ce va oferi iPhone 7.

Daca in cazul celorlalte terminale Galaxy Note 7 care au explodat erau folosite incarcatoare terte, in cazul acestui Galaxy S7 a fost folosit incarcatorul original din pachet. In ciuda acestui lucru, dispozitivul ar fi explodat in timp ce a fost lasat la incarcat peste noapte, lucru care s-a mai intamplat in trecut, chiar si cu aceste modele.

Spre deosebire de Galaxy Note 7, Galaxy S7 este disponibil pentru cumparare inca din primavara acestui an, deci nu vorbim despre un model cu defect de fabricatie care sa afecteze foarte multe unitati. In ciuda acestui lucru, intamplarea vine intr-un moment foarte prost pentru Samsung, compania incercand sa arate lumii intregi ca dispozitivele sale nu au probleme.

Samsung Galaxy S7 ia foc in timpul incarcarii, pune mare presiune pe Samsung

Barbatul al carui terminal a explodat sustine ca dormea in timp ce s-a intamplat acest lucru, dar el nu a fost ranit de terminalul care a luat foc in mod inopinat. Galaxy S7 foloseste baterii diferite fata de fratele sau mai mare, iar acest lucru este principalul motiv pentru car epana acum n-au existat multe cazuri de acest gen.

Daca Galaxy S7 ar fi avut o problema majora cu bateria care sa explodeze in timpul incarcarii, atunci cu siguranta Samsung s-ar fi gandit sa scoata terminalele din vanzare in trecut. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat, este normal ca acum totul sa vina doar intr-o conjunctura foarte nefericita pentru Samsung.

galaxy s7 explodeaza incarcare

Din pacate, coreenii trebbuie sa aiba grija cum isi produc terminalele in viitor pentru ca modele defecte sa nu mai ajunga in mainile clientilor din lumea intreaga.

galaxy s7 explodeaza incarcare 1