iPhone cu 1200 LEI reducere la eMAG astazi

Cauti un iPhone cu o reducere serioase ? Ei bine atunci ar trebui sa stii ca la eMAG ai posibilitatea de a il cumpara cu reducere de pana la 1200 LEI in momentul de fata din aceasta pagina. Da, reducerea este foarte mare pentru undele modele ale iPhone disponibile in oferta magazinului online, ele fiind cu mult mai ieftine decat cele din Apple Store.

Vorbim in primul rand despre terminale resigilate care sunt disponibile in aceasta pagina si au reduceri de pana la 1200 LEI, foarte bune din orice punct de vedere. Separat avem si accesorii care sunt disponibile in categoria de resigilate si beneficiaza de exact acelasi tip de reducere de la cei de la eMAG, asa ca aveti de unde alege orice aveti nevoie.

Avem desigur si terminale iPhone noi care beneficiaza de reduceri de pana la 10%, sau aproximativ 100 de euro, ele fiind disponibile pentru achizitie in aceasta pagina. In cazul lor reducerea este mult mai mica, dar pretul final este tot mai mic decat cel practicat de catre compania Apple prin intermediul Apple Store, asa ca tot aveti parte de un pret bun.

eMAG are iPhone cu pana la 1200 LEI reducere

Produsele resigilate sunt terminale care au fost cumparate si returnate din varii motive, ele beneficiind de aceeasi garantie precum a unui terminal cumparat ca nou. Mai mult decat atat, daca il cumparati si nu sunteti multumit de el, il puteti returna in 10 zile fara niciun fel de explicatii, asa ca nu pierdeti vreun ban daca dispozitivul nu este pe placul vostru.

Astazi v-am mai vorbit si despre iPad cu 1700 lei reducere, baterii externe de la 11 LEI si incarcatoare de la 10 LEI.

emag reducere 1200 lei iphone