Prima Pagina eMAG eMAG vinde iPad cu pana la 1700 LEI reducere

eMAG vinde iPad cu pana la 1700 LEI reducere

Daca va aflati in cautarea unei tablete iPad, ei bine astazi aveti ocazia de a cumpara de la eMAG tablete iPad cu preturi care incep de la 1299 LEI si beneficiaza de pana la 600 LEI in aceasta pagina. Practic vorbim despre preturi pentru tabletele iPad care sunt mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in Apple Store in multe cazuri.

Cei de la Apple incearca cu disperare sa-si creasca vanzarile de tablete iPad, asa ca la eMAG gasiti multe modele cu reduceri foarte bine de care este bine sa profitati. Cea mai ieftina tableta iPad, la doar 1299 LEI este iPad Mini 2, deci pentru un pret mic puteti cumpara o tableta a caror predecesoare au preturi aproape duble in momentul de fata.

Inclusiv tabletele iPad Pro cu ecran de 9.7 inch, sau 12.9 inch beneficiaza de reduceri in momentul de fata, primul tip de tableta fiind lansat chiar in martie de catre Apple. Acestea contin cele mai noi tehnologii integrate de catre compania Apple, asa ca beneficiati de cele mai importante noutati pe care cei de la Apple le pot oferi in momentul de fata.

eMAG vinde iPad cu pana la 700 lei reducere astazi

Daca vreti preturi si mai bune si nu sunteti deranjati de resigilate, atunci in aceasta pagina a eMAG gasiti tablete iPad cu reducere de pana la 1700 LEI. Da, ati citit bine, pana la 1700 lei reducere la tabletele iPad, chiar daca sunt resigilate, ele beneficiaza in continuare de garantie de 2 ani si au preturi cu mult mai mici decat cele standard.

Acestea fiind spuse, sa recapitulam putin. In aceasta pagina a eMAG gasiti tablete iPad noi cu pana la 600 LEI reducere, insa in aceasta pagina gasiti tablete iPad resigilate care beneficiaza de pana la 1700 lei reducere.

Ieri v-am spus si despre faptul ca exista reduceri eMAG la Apple Watch, promotia si pentru acel produs fiind foarte atractiva in momentul de fata.

emag reduceri ipad