iPhone 7 – filmare 4K la 60 FPS si rezistenta la apa

iPhone 7 va filma 4K la 60 FPS si va avea un buton Home 3D Touch implementat de Apple, rezistenta la apa fiind deasemenea o functie importanta.

iPhone 7 va filma 4K la 60 FPS conform unor informatii aparute in cursul acestei zile pe un website vietnamez, tara in care apar in general noile modele ale iPhone inaintea lansarii. Conform unei persoane care sustine ca a folosit un iPhone 7 functional, terminalul este capabil sa filmeze clipuri video la rezolutie 4K si 60 de cadre pe secunda, dublu fata de iPhone 6S.

Dimineata am vazut ce performante are iPhone 7 si vorbeam despre un spor de 35% fata de iPhone 6S, asa ca implementarea filmarii la rezolutie 4K cu 60 FPS pare logica. Avand in vedere ca vom putea filma clipuri video 4K cu atat de multe cadre pe secunda, este logica si oferirea unei cantitati atat de mare de spatiu de stocare in noile produse Apple.

Practic, rezolutia clipurilor video 4K ar trebui sa se dubleze dupa implementarea acestui nou sistem de inregistrare, deci daca faceti multe clipuri video, stiti ce model sa va cumparati.

iPhone 7 negru cu filmare 4K la 60 FPS si rezistenta la apa

Mergand mai departe, persoana care a testat terminalul sustine ca vom  o culoare neagra mata care va inlocui gri spatial, compania Apple facand inclusiv un logo mat pe carcasa. Terminalele argintii vor avea un logo lucios, insa se pare ca butoanele de volum nu vor mai fi introduse usor in carcasa, ci vor fi montate direct in exteriorul acesteia.

Pentru a oferi rezistenta la apa, compania Apple a montat inclusiv o garnitura in jurul sertarului SIM al iPhone 7, cei din Cupertino urmand a oferi certificare IPX7 pentru terminale. Apple Watch beneficiaza de exact aceeasi caracteristica si nimeni nu s-a plans ca vreo unitate s-a “inecat”, asa ca vom avea un iPhone 7 caruia ii va place apa.

Buton Home 3D Touch

iphone 7 filmare 4k buton home

Zvonurile din ultimele luni privind implementarea unui buton Home 3D Touch sunt acum confirmate de catre aceasta persoana, ea afirmand ca Apple a renuntat la butonul clasic. Desi vorbim despre un buton tactil care are 3D Touch implementat, se pare ca forta necesara pentru a apasa pe el este totusi una mare, asa ca vom avea o experienta similara.

Apple nu preia modul de functionare al butoanelor Android, utilizatorii iPhone 7 urmand a apasa puternic pe buton pentru a genera actiunea, iar o vibratie va fi redata la apasare. Cel care a testat acest sistem sustine ca senzatia este similara cu cea a folosirii unui buton real, asa ca teoretic multi vor simti o diferenta detul de mica.

Aceste informatii au fost prezentate si de catre alte zvonuri aparute pana acum, insa astazi aflam si detalii de la cineva care ar fi folosit terminalul.