iPhone 7 – negru ca pianul, dar nu gri spatial

iPhone 7 va fi vandut in noile culori negru spatial si negru mat, insa culoarea gri spatial va fi scoasa din oferta companiei Apple.

Una dintre marile schimbari pe care compania Apple le pregateste pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus este includerea a doua noi culori, sau mai bine zis doua nuante ale culorii negre. V-am spus in articolul privind noutatile iPhone 7 ca Apple urmeaza sa foloseasca un negru lucios si un negru mat, prima culoare semanand cu cea a Mac Pro 2013.

Unii spun ca vom avea un iPhone 7 negru ca pianul, adica noua carcasa va avea o culoare neagra care va fi foarte lucioasa, lucru la care multa lume nu s-ar fi asteptat. Desi Apple a folosit aceasta culoare in Mac Pro, in iPhone 7 putini s-ar fi asteptat sa o vada, insa iata ca lansarea iPhone 7 va veni cu surprize placute pentru noi, iar acest lucru este foarte bun.

Separat, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi oferite intr-un negru mat, care nu a mai fost folosit de catre compania Apple pana acum, dar acest lucru nu trebuie sa ne sperie. Probabil vorbim despre o culoare similara celor existente pentru iPhone 6S, deci probabil nu va iesi foarte mult in evidenta, asa cum se va intampla cu negrul lucios despre care v-am vorbit mai sus.

iPhone 7 ramane fara culoarea gri spatial, dar devine negru

Cam toata lumea este de acord ca odata cu includerea culorilor negru lucios si negru mat, iPhone 7 nu va fi oferit in culoarea gri spatial, cei de la Apple dorind ceva nou. Gri spatial este una dintre culorile iconice ale iPhone, sau iPad, insa Apple este de parere ca poate fi gasit un inlocuitor bun pentru ea incepand de anul acesta.

Chiar daca unii vor regreta culoarea gri spatial, cred ca foarte multa lume va fi mult mai bucuroasa de cele doua noi culori ale iPhone 7 pregatite de catre Apple. Mai mult decat atat, ele vor oferi o reala schimbare pentru exteriorul iPhone 7 si iPhone 7 Plus, putand genera senzatia de ceva cu adevarat nou oferit de catre compania Apple.

iphone 7 negru lucios sau mat

In total, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi disponibile in 5 culori acestea urmand a fi :

  • negru lucios;
  • negru mat;
  • argintiu;
  • auriu;
  • roz-auriu.

Ar fi bine sa va obisnuiti cu ele pentru ca incepand de miercuri va trebui sa va hotarati pe care veti dori sa o alegeti pentru a va cumpara terminalul Apple.

Miercuri va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ce va prezenta Apple. Aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate noutatile din lumea Apple si va recomand sa o instalati.