Lansarea iPhone 7 – datele stabilite de Apple

Lansarea iPhone 7 ar putea avea loc pe 16 septembrie sau 23 septembrie, conform datelor furnizate de catre o sursa sigura pana in prezent.

Cand are loc lansarea iphone 7 ? Intrebarea aceasta si-o pune foarte multa lume in momentul de fata si ceea ce este 100% sigur in momentul de fata este ca lansarea iPhone 7 nu va avea loc pe 7 septembrie. Multa lume a prezentat in mod eronat faptul ca Apple va lansa iPhone 7 pe 7 septembrie insa atunci va avea loc doar prezentarea noului terminal.

Pana in prezent diverse zvonuri au sugerat doua posibile date pentru ca iPhone 7 sa fie lansat de catre compania Apple, ele fiind 16 septembrie si 23 septembrie. Prima este la 9 zile dupa prezentarea iPhone 7, iar a doua la 16 zile dupa prezentarea noului terminal al companiei Apple, prima fiind sugerata de catre o sursa foarte credibila.

Lansarea iPhone 7 din 16 septembrie

O lansare iPhone 7 la 9 zile dupa prezentare este conforma cu strategia companiei Apple de pana in 2015, cei din Cupertino procedand in acest mod timp de 8 ani de zile. Anul trecut lucrurile au fost diferite, iar iPhone 6S a fost lansat la 16 zile dupa prezentare, schimbarea de atitudine luand mai toata lumea prin surprindere.

Lasand doar 9 zile intre prezentarea noului terminal si lansarea iPhone 7 nu ii permite companiei Apple sa adune foarte multe precomenzi pentru produs si iPhone 7 Plus. Acest lucru ar putea afecta capacitatea Apple de a isi mentine traditia si a dobora anual recordurile de vanzari in primul weekend de disponibilitate, asa ca e greu de spus daca va face asta.

iPhone 7 va veni pe piata intr-un moment dificil pentru compania Apple si cei din Cupertino trebuie sa faca in asa fel incat sa sugereze faptul ca el are succes. In aceasta idee, nu cred ca lansarea iPhone 7 va avea loc pe 16 septembrie pentru ca Apple nu va avea timp sa inregistreze foarte multe precomenzi pentru el pana la aparitie.

Lansarea iPhone 7 din 23 septembrie

lansarea iphone 7 cand va fi

Cred ca Apple va alege sa pastreze traditia de anul trecut si lansarea iPhone 7 va avea loc pe data de 23 septembrie, la 16 zile dupa prezentarea oficiala din San Francisco. Vor trece doua saptamani intre prezentare si lansare, iar in aceasta perioada Apple va putea aduna cateva milioane de comenzi pentru noile produse.

Combinand acestea si cu vanzarile din magazine, cred ca lansarea iPhone 7 va aduce vanzaril de peste 13 milioane de unitati in weekend-ul lansarii, pentru a stabili un nou record pentru Apple. Cei din Cupertino au nevoie extrem de mare de acest lucru si cred ca Apple va face tot posibilul pentru a crea climatul perfect pentru stabilirea de recorduri.

Extinderea perioadei in care se inregistreaza precomenzi pentru lansarea iPhone 7 ii va permite companiei Apple sa ofere dispozitivul si in mai multe tari de la bun inceput. Includerea Chinei este extrem de importanta, insa separat de ea, probabil vom avea si alte cateva tari europene in care terminalul va fi oferit de catre cei din Cupertino.

Se lanseaza si in Romania ?

Daca v-ati facut sperante ca lansarea iPhone 7 din diverse tari de pe glob va “atinge” si Romania, ei bine din pacate trebuie sa va dezamagesc, deoarece acest lucru nu se va intampla. Din pacate compania Apple nu va include tara noastra in primul val de lansari, insa exista sanse mari ca noi sa facem parte din cel de-al doilea val.

Cu siguranta nu vom avea iPhone 7 in Romania disponibil oficial din momentul in care compania Apple il va pune in vanzare in primele tari, insa speram ca lucrurile sa nu fie diferite fata de anul trecut.