Michael Kors intra pe piata smartwatch-urilor

 Brand-ul de moda Michael Kors este pe cale de a lansa smartwatch-uri incepand cu aceasta luna. Dispozitivele au fost anuntate mai intai la Baselworld 2016, alaturi de alte cateva smartwatche-uri din diferite alte marci.

Varianta mica a smartwatch-ului MK seamana cu cel al brand-ului Bradshaw, in timp ce a doua varianta de smartwatch MK seamana cu cel al companiei Dylan watch. In ceea ce priveste modelul mai mic, special conceput pentru femei, carcasa sa este un pic mai groasa decat Bradshaw-ul traditional, in scopul de a “gazdui” tehnologia din interior, dar aspectul general este la fel cum Michael Kors si-a obisnuit clientii fideli.

Acesta are un finisaj minunat, premium iar coroana cu semnatura MK gravata este prezenta pe partea dreapta a fetei touchscreen, in timp ce o bratara legata este fixata cu o incuietoare Michael Kors. Aces model este disponibil in aur, argint, aur roz sau albastru bleumarin.

michael kors smarwatch cum arata

A doua varianta a ceasului Michael Kors Access este un pic mai masculina, cu un design usor “chunkier” si o rama mai larga din jurul cadranului. Din nou, este mai gros decat modelul Dylan traditional, dar ofera de asemenea un design bine construit, cu o coroana MK gravata care arata foarte bine. Dispozitivul mai mare vine cu o curea de silicon ca standard, fixata cu o catarama, si in general are un aspect usor ‘sportier’. Ca si optiuni, exista carcase de argint, negru sau auriu.

Michael Kors Smartwatch Access este compatibil atat cu dispozitivele Android cat si iOS si ofera aceleasi caracteristici ca si alte dispozitive Android Wear. Acest lucru inseamna ca ceasul Access va furniza notificari smartphone direct pe ceas, indiferent daca e vorba de e-mailuri, WhatsApp, mesaje text sau orice alte alerte pe care doriti sa le primiti.

Acesta va rula, de asemenea, o serie de aplicatii, controleaza muzica si asa mai departe. Smartwatch-ul Access dispune si de un microfon si difuzor, astfel incat puteti purta conversatii telefonice fara a scoate smartphone-ul din geanta sau buzunar.

In plus, Access ofera multiple, actualizari automate a fusurilor orare si activitatii de tracking, a pasilor, somnului, etc. .

Michael Kors Access Android smartwatches  va fi disponibil incepand de maine. Vor costa £ 295 fiecare si curele suplimentare vor fi disponibile pentru aproximativ £ 40 fiecare.