Prima Pagina Orange Orange: loialitate mare si multi romani abonati

Orange: loialitate mare si multi romani abonati

Peste jumatate dintre clientii Orange au o vechime mai mare de 10 ani in retea si aproape 50% dintre casele din Romania au cel putin un serviciu Orange activ.

Astazi v-am vorbit despre noutatile pe care Orange le-a prezentat pentru Romania, mai exact Orange Home si Orange Open, operatorul extinzand o varietate de servicii pe plan national. In preambulul acestui anunt, cei de la Orange au vorbit si despre initiativele pentru viitor, dar si despre baza de clienti pe care o au in momentul de fata.

Conform celor de la Orange, in momentul de fata peste 50% dintre abonatii sai au peste 10 ani in retea, rata de retentie fiind una extrem de mare pentru Romania. Ganditi-va ca exista persoane care de 10 ani folosesc doar serviciile celor de la Orange si cel mai probabil vor continua sa o faca in perioada urmatoare, avand in vedere ca ofertele sunt pe masura calitatii oferite.

Separat de aceasta loialitate foarte mare a clientilor, cei de la Orange sustin ca aproximativ 50% dintre casele din Romania au cel putin un serviciu Orange activ. Vorbim aici despre, conform estimarilor ANCOM, aproximativ 3.75 milioane de case din Romania care au un serviciu Orange activ in momentul de fata, dar probabil si altele ale competitorilor.

Practic, Orange a reusit sa creeze servicii care sa se muleze pe preferintele unui numar foarte mare de persoane, iar acum se bazeaza pe aceasta loialitate pentru a-si creste veniturile. Orange va avea o munca foarte dificila in lupta cu RDS & RDS pe piata internetului fix, sau a televiziunii fixe, Telekom fiind deasemenea puternic in acest segment, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua piata in anii urmatori.

orange loialitate abonati

 • indigo

  Cea mai parșivă rețea din România

 • Claudiu6s

  Este ok din anumite puncte de vedere dar in ultimul an acoperirea lasa de dorit mai in toata tara

 • puiu

  Sunt din 2000 la ei!
  Nu am avut niciodată probleme cu orange!

 • dreamcs

  De 15 ani sunt client prepay si sunt mulțumit se serviciile oferite.

 • dreamcs

  De*

 • Eu am calatorit mult in ultimele luni prin sud si est si n-am avut probleme deloc cu semnalul. Ba din contra, au 4G in multe locatii in care nu m-as fi asteptat.

 • bogdantraian

  Sunt client abonat orange din anul 1998 si sunt foarte mulțumit de ei.

 • Bogdan

  Imi place ca lumea e mereu nemultumita :)). Daca zici de Orange, huuuaaa, nenorocitii, mizerii, parsivii,vai steaua lor etc etc. Daca zici de Telekom, huuuaaaaaa, nenorocitii, mizerii, hotii etc etc. Daca zici se Vodafone, huaaaaaaa, mizerii, hotii, nesimtitii, etc etc
  Foarte amuzant. Este clar ca nici o retea nu e perfecta. Dar ce e perfect, ieftin si bun in ziua de azi?….

 • Aurel

  …”iar acum se bazeaza pe aceasta loialitate pentru a-si creste veniturile. “

 • KTA

  Și muuuulți care au plecat de la orange, si eu +inca 5 abonamente….așa că…

 • terrymada

  Si altii care pleaca de la vodafone spre orange:)

 • amfetamin

  La fel si Vodafone,dar na,daca n-ai avut cu tine zici numai de portocala. Eu sunt pe Vodafone din 1997 aprilie de pe vremea “Connex Go,ce-i al tău e al tău” si sunt client Platinum,cel mai cel. Poate inventează ăștia “diamant” special pt mine:-))
  Sunt extrem de mulțumit de serviciile lor,cel puțin eu.

 • Miha

  Corect! Bv

 • real

  o sa fie tot timpul migrari spre alte retele
  momentan ei au cei mai multi abonati,dar sper sa imbunatateasca si mai mult serviccile.
  concurenta face bine clientilor.