iPhone 7 roz auriu se va numi roz “intens”

iPhone 7 roz auriu nu va exista, in schimb Apple va folosi culoarea "deep rose", sau un ros ceva mai inchis pentru carcasa terminalelor sale.

Separat de faptul ca iPhone 7 va fi negru, compania Apple pregateste o alta schimbare pentru linia de culori in care va oferi terminalele sale incepand de luna aceasta. Mai exact, Apple intentioneaza sa schimbe denumirea roz auriu a iPhone 7 cu cea deep rose, adica un roz mai “intens”, sau mai “profund/adanc”, deci vorbim despre o culoare mai puternica.

Probabil cei de la Apple intentioneaza sa coloreze carcasa iPhone 7 intr-o nuanta ceva mai intunecata a culorii roz, iar asa s-ar putea explica acel “deep” folosit in codul de produs. Mai jos aveti un sticker pe care Foxconn il foloseste pentru a identifica terminalele produse pe liniile sale de asamblare, iar acel simbol chinezesc inseamna “deep rose” in engleza.

Anul trecut culoarea roz aurie a fost cea mai populara in randul terminalelor iPhone 6S vandute de catre compania Apple si exista sansa ca anul acesta sa concureze cu negru. Cu aceasta schimbare demonstrata direct de la iPhone, se pare ca vom avea in final 3 culori noi oferite de catre compania Apple pentru terminalele sale iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

iPhone 7 va avea carcasa colorata intr-un roz “intunecat”

Culoarea rose gold a fost foarte apreciata de catre multi utilizatori tocmai pentru ca era placuta la privire si se potrivea cu ideea de smartphone premium, cel putin pentru femei. Schimbarea nuantei acestui roz pentru a aplica o versiune mai inchisa probabil nu va fi chiar atat de benefica pentru a genera vanzari mai mari, insa desigur ca Apple stie mai bine ce face.

iphone 7 roz adanc

Toate carcasele iPhone 7 facute de catre chienzi si prezentate pana acum pe internet aveau o culoare roz aurie precum iPhone 6S, deci aceasta schimbare ar putea fi noua. Pana acum nu s-a spus in vreun moment ca Apple ar intentiona sa lanseze iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu trei culori noi in loc de doua, asa ca informatia este surprinzatoare pentru toata lumea.

In ciuda acestui lucru, doar mai putin de 2 zile ne despart de momentul in care Apple urmeaza sa prezinte iPhone 7 si iPhone 7 Plus lumii intregi. Miercuri incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.

Deci, ce parere aveti despre aceasta schimbare ?