Orange Home si Open: Net, TV, Smart si Fix lansate la nivel national

Orange a organizat astazi o conferinta de presa in care a anuntat lansarea la nivel national a pachetelor convergente Orange Home care cuprind serviciile Net, TV, Smart si Fix. Mai exact, serviciile Orange Home sunt acum disponibile in peste 90 de orase din tara, cei de la Orange oferind practic unui numar foarte mare de clienti posibilitatea de a beneficia de servicii oferite pana acum doar in 3 orase din tara.

V-am vorbit despre fiecare tip de serviciu in parte, Net fiind cel de internet fix prin fibra optica, TV fiind serviciul de televiziune fixa, Smart fiind gadget-urile inteligente pentru casa, iar Fix este serviciul de telefonie fixa. Toate aceste servicii sunt vandute acum si in pachete numite Orange Home, deci vorbim despre servicii convergente oferite multumita parteneriatului cu Telekom.

Orange Home – servicii convergente pentru intreaga casa

Conform celor de la Orange, clientii vor beneficia in propria casa, pe o singura factura, de servicii convergente care sa le acopere toate nevoile descrise mai sus. Operatorul de telefonie mobila a creat o serie de abonamente speciale in care sa includa toate aceste beneficii si le ofera la preturi speciale pentru abonati.

orange home convergent

Vorbim aici despre internet fix prin fibra optica numit Home Net, acesta oferind viteze de internet de 100 Mbps – 1000 Mbps la preturi cuprinse intre 7 si 11 euro. Cei de la Orange lauda serviciu ca fiind perfect pentru orice nevoi, chiar si pentru gamerii care au nevoie de latenta mica pentru a se juca online.

home tv orange

Serviciile de televiziune fixa se numesc Home TV si ofera intre 54 si 139 de canale standard si HD la preturi cuprinse intre 6 si 9 euro, acestea fiind preturile pentru clientii existenti. Pentru Home Fix vorbim despre servicii de telefonie fixa la pretul de doar 1.25 euro cu 100 de minute Orange, 100 de minute nationale incluse.

orange smart home

In final ajungem la Smart Home, unde cei de la Orange le ofera clientilor o varietate de senzori pentru monitorizarea intregii case. Cel mai ieftin pachet are 2 senzori inclusi la pretul de 15 euro, acestia fiind oferiti gratuit impreuna cu intregul pachet atasat, instalarea fiind facuta de catre client in functie de nevoi.

Orange ofera preturi promotionale pentru clientii cu vechime in retea si instaleaza gratuit toate echipamentele necesare functionarii, oferind deasemenea gratuitate pentru folosirea lor pe toata perioada contractuala. Mai mult decat atat, Orange ofera gratuit si servicii de consultanta telefonica pentru clienti, astfel incat toti sa stie cum sa se bucure de noile servicii.

Toate aceste servicii din pachetele Orange Home sunt disponibile in 90 de orase din tara incepand de astazi, iar informatii privind disponibilitatea in orasul vostru gasiti in website-ul Orange.

Orange Open

Orange Open sunt servicii fix-mobil create de catre operatorul Orange pentru cei care doresc sa combine serviciile standard cu cele din categoria Home. Alegand unul dintre pachetele Orange Open, clientii primesc urmatoarele :

  • Cel mai bun preț pentru pachetul complet de servicii fixe și mobil
  • Reducere la factura lunară de până la 18 euro
  • O singură factură, un singur punct de plată a facturii
  • Asistență integrată, un singur punct de contact
  • Discount de 5 euro la adăugarea soluției Orange Smart Home

Orange Open

Orange Open este disponibil in pachete precum cele pe care le vedeti mai sus, adica unul de 25 de euro si unul de 40 de euro, cu telefoane la pret redus si reduceri la pachetele de servicii oferite. Practic beneficiati de o varietate de servicii pe care in mod normal ar trebui sa le contractati de la diversi furnizori, dar le primiti direct de la Orange, pe o singura factura.

Bonus de loialitate – 10 euro pentru fiecare an in retea

bonus loialitate Orange

In final, cei de la Orange recunosc loialitatea propriilor clienti, astfel ca la prelungirea unui abonament de voce, sau la activarea unui abonament Home Net, ori TV, abonatii Orange beneficiaza de un bonus de 10 euro pentru fiecare an petrecut in retea. Acest bonus este acordat pentru achizitia de tablete, smartphone-uri, sau alte accesorii.

Daca sunteti abonati Orange de multa vreme, puteti face un calcul singur si aflati cat de mare va fi bonusul vostru, el fiind, teoretic, aplicat peste celelalte existente in oferta pentru produse.

Toate serviciile noi Orange Home si Orange Open sunt disponibile chiar din acest moment in cadrul website-ului operatorului de telefonie mobila.