Apple confirma denumirile iPhone 7 si a multor altor produse

O serie de brevete de marca depuse spre inregistrare de catre Apple confirma denumirile iPhone 7, plus o serie de produse si functii noi.

Dezvaluirile inaintea prezentarii iPhone 7 nu contenesc sa mai apara, iar acum vedem o serie de brevete de marca depusa spre inregistrare de catre compania Apple. Un avocat irlandez a reusit sa descopere aceste brevete de marca depuse de catre compania Apple pentru inregistrare la autoritatile europene, ele confirmand denumirile unui numar mare de produse.

Incepem cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, denumirile lor fiind confirmate de catre Apple, care vrea sa le protejeze printr-un brevet de marca pentru a nu fi folosite de catre alte companii. Separat avem o inregistrare pentru macOS Sierra, FaceTime, Siri, Raise to Wake, Apple Logic Pro si multe alte produse sau functii pe care Apple le ofera in produsele sale.

Ceea ce descoperim nou este, de exemplu, un brevet de marca pentru un “iris engine”, sau “iris image engine”, aceasta putand fi prima confirmare a faptului ca iPhone 8 are iris scanner. Ca sa fiu complet sincer, este foarte greu de crezut ca Apple ar putea folosi un iris engine pentru altceva decat un iris scanner, insa exista oricand sansa sa fim uimiti.

Apple confirma iPhone 7, iris scannerul si multe altele

In continuare puteti vedea ca Apple vrea sa protejeze ca marca inclusiv denumirea emisiunii TV Planet of The Apps, pe care o finanteaza in SUA. Mergand mai departe, avem o cerere de protejare a denumirii “Airpod Case”, un produs care nu exista in ofert Apple, dar care poate ca va fi lansat in perioada urmatoare, poate impreuna cu iPhone 7.

apple denumiri produse

Mergand mai departe, cei de la Apple vor sa protejeze denumirea “Touch Bar”, care probabil se refera la noul ecran OLED ce urmeaza sa fie inclus in MacBook Pro 2016. “Smart Button” este deasemenea una dintre denumirile incluse pentru care se cere protectie, dar in cazul sau este greu de ghicit care ar putea fi utilizarea.

apple denumiri produse 1

“Progress Card”, “Control Strip,” “Home Hub” sau “Smart View”, sunt alte denumiri care acum nu au un corespondent in oferta de produse Apple, sau software-ul existent. In acestea din urma este la fel de greu de ghicit la ce ar putea fi folosite in viitor, insa din moment ce Apple vrea sa le protejeze este clar ca are o utilitate imediata pentru ele.

Separat de confirmarea denumirilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cea mai importanta descoperire este privitoare la scannerul pentru iris pe care Apple vrea sa-l protejeze. Este clar ca acest sistem este testat de catre Apple si exista sanse foarte mari ca anul viitor el sa isi gaseasca un loc in iPhone 8, care urmeaza sa ne fie oferit in acel moment.

Maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.