iPhone 7 a fost listat pe website-ul Apple

iPhone 7 a fost listat pe website-ul din Hong Kong al companiei Apple si astfel a fost confirmat oficial pentru lumea intreaga.

iPhone 7 pare sa fi fost confirmat oficial de catre compania Apple, cei din Cupertino listand pe versiunea din Hong Kong a propriului website iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Imaginea de mai jos a fost inregistrata de catre un utilizator care naviga prin website-ul din Hong Kong al Apple si a vazut pentru cateva minute cele doua terminale listate in partea stanga.

Puteti observa ca vorbim despre listarea terminalelor compatibile cu anumite casti vandute de catre Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus aparand impreuna cu restul terminalelor. Listarea a fost rapid scoasa deoarece oficial terminalele nu au fost prezentate, insa chiar si asa, avem o confirmare, aparent, oficiala a faptului ca acestea sunt intr-adevar ele.

Avand in vedere ca Apple se pregateste sa prezinte iPhone 7 in cursul zilei de maine, nu este neobisnuit ca web designerii sai sa inceapa sa-i modifice website-urile. Aparitia acestor informatii in Hong Kong nu este imposibila, mai ales ca Apple va publica toate detaliile despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus imediat dupa anuntarea lor oficiala.

iPhone 7 confirmat oficial de catre Apple

Aproape in fiecare an apar leak-uri de acest gen cu putin timp inaintea prezentarii oficiale a produselor Apple, deci era de asteptat sa vedem acest lucru astazi sau maine. Dimineata v-am prezentat noutatile iPhone 7, iar acum vedem ca terminalele sunt deja confirmate de catre compania Apple, deci nu prea mai exista dubii cu privire la denumirea lor.

iphone 7 listat apple1

Acum cateva saptamani s-a spus ca Apple ar putea folosi denumirea iPhone 6SE in locul celei iPhone 7, insa acele informatii nu au avut sustinere in lumea reala. Cu aparitia acestei imagini pare destul de clar ca Apple merge pe continuitate, iar iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi denumirile noilor modele ale iPhone, ce urmeaza sa fie prezentate maine.

Acestea fiind spuse, cu aceasta aparenta confirmare oficiala nu mai avem decat de asteptat ca Apple sa inceapa maine seara conferinta si sa anunte totul pentru noi. Maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple in legatura cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus.