Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – rezistenta la apa si noul flash LED confirmate

iPhone 7 – rezistenta la apa si noul flash LED confirmate

Noi imagini din Vietnam confirma faptul ca iPhone 7 este rezistent la apa, are un nou flash LED in 4 culori si o camera mai buna.

Doua imagini aparute in cursul acestei zile in Vietnam ne arata pentru prima para noul sertar SIM ce urmeaza sa fie folosit in iPhone 7, dar si noul tip de flash LED cu 4 LED-uri. Separat, puteti vedea un senzor de imagine mai mare pentru camera, deci vom putea face poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dar si in conditii normale de inregistrare.

Incepem cu sertarul SIM, care acum are o garnitura speciala montata in jurul sau pentru a impiedica patrunderea apei in carcasa iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Sertarele SIM folosite pana acum de catre compania Apple nu aveau un asemenea nivel de protectie, insa terminalul va fi rezistent la apa cu certificare IPX7, deci avea nevoie de o schimbare de acest gen.

Ajungand la noul flash LED, acesta este conceput acum pentru a emite 4 culori in timpul actionarii, compania Apple folosind si mai multe LED-uri intregul ansamblu. Schimbare flash LED-ului din iPhone 7 si iPhone 7 Plus are menirea de a crea o lumina mult mai naturala pentru inregistrarea de imagini in conditii de luminozitate scazuta.

iphone 7 sertar sim rezistenta apa

iPhone 7 – rezistenta la apa, camera mai buna si noul flash LED confirmate

Ajungand acum la camera iPhone 7, aceasta urmeaza sa aiba un senzor de imagine mai mare, compania Apple urmand a permite in continaure inregistrarea de poze la 12 megapixeli. Totusi, senzorul de imagine mai mare va avea deschidere mai mare si pixeli de dimensiune mai mare, astfel ca vom putea face poze mult mai bune noaptea.

iphone 7 led 4 culori

Mai mult decat atat, iPhone 7 va filma 4K la 60 FPS, asta multumita si imbunatatirilor hardware pe partea de procesare, deoarece fara ele nimic nu ar fi fost posibil. Atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus vor avea camere cu senzori de imagine de 12 megapixeli, doar ca al doilea va avea o camera duala formata din 2 senzori de acest gen.

Se pare ca in Vietnam exista multiple terminale iPhone 7 functionale care sunt testate de catre diverse persoane, asa ca ne asteptam in cursul zilelor urmatoare sa vedem si cel putin un clip video cu o unitate functionala.

Maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple.

 • marcel

  Iar o sa pui filmulete comparand noul senzor de la apple contra ultimului model de dslr de la canon sau nikon si iphoneul normal ca o sa faca poze mai bune si o sa filmeze mai bine ….

 • apple4never

  Nu a remarcat nimeni ca Apple a copiat LG in ce priveste montura camerei in carcasa ?Treaba cu garnitura la sertarul SIM e revolutionara , numai ca au facut-o tot altii inainte .
  Nu am vazut in toate stirile astea cata memorie va avea iPhone 7.

 • amfetamin

  32,128 si 256.

 • apple4never

  memorie , nu spatiu de stocare

 • Srb Srb

  2 si 3

 • amfetamin

  7-le 2 gb iar 7 plus 3 gb,a scris zaone despre asta,n-ai citit?

 • Adi

  Vai, ce ai pierdut :))

 • apple4never

  Da , cred ca am citit si am uitat ,derutat de avalansa de noutati revolutionare din iPhone 7.

 • Mircea Radulescu

  Nu va place nu mai intrati aici, simplu.

 • marcel

  tu esti ca si hotelierii de la mare.. nu va plac conditiile nu mai veniti la mare … stati acasa … atatea pretentii … simplu .

 • Mircea Radulescu

  Nu iti place, te duci in alta parte, nu stai acasa, eu asa fac ma duc in Turcia unde imi place.

 • George 89

  Nu interesează pe nimeni unde îți petreci tu vacanta , aici e chestie de bun simt

 • Mircea Radulescu

  Ideea era ca daca nu va plac stirile despre revolutia Apple nu le mai cititi si comentati, aveti voi bun simt si lasati-i pe altii sa le citeasca si comenteze.

 • amfetamin

  Deci era o întrebare tendențioasă sa înțeleg? “Nu am văzut in toate știrile astea câtă memorie va avea” apoi “cred ca am citit si am uitat”. Îți recomand niște lecitină daca suferi de pierderi de memorie.