Componentele Apple Watch 2 apar intr-un nou Video

Ecranul si bateria Apple Watch 2 apar astazi intr-un nou clip video in care sunt masurate pentru conformitate.

Ecranul si bateria Apple Watch 2 apar astazi intr-un nou clip video cu doar o zi inainte de prezentarea sa, cel mai probabil, impreuna cu noul terminal iPhone 7 pregatit de Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea cele doua componente ale Apple Watch, ele fiind inclusiv masurate pentru a ne spune cat de groase sunt in comparatie cu cele actuale.

S-a spus pana acum ca Apple Watch 2 va avea un ecran mai subtire, iar in clipul video de mai jos putem sa observam ca acest lucru urmeaza sa se dovedeasca a fi adevarat. Mai exact, ecranul Apple Watch are intre 3.75mm si 2.99mm grosime, in timp ce ecranul Apple Watch 2 are intre 2.86mm si 2.12m grosime.

In ceea ce priveste bateria, componenta pentru Apple Watch 2 este cu 1.15mm mai groasa decat cea din Apple Watch, deci se confirma faptul ca ea va avea o capacitate mai mare. Se zvonea ca Apple Watch 2 va avea o baterie ce este cu aproape 100 mAh mai mare decat cea din Apple Watch, iar masuratorile de astazi confirma acest lucru.

Ceea ce inca nu am vazut este chip-ul GPS pe care compania Apple ar urma sa il foloseasca, acesta urmand a oferi o buna parte dintre functiile noi. Chiar si asa, maine seara Apple Watch 2 ar trebui sa fie prezentat oficial si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte cei din Cupertino.

https://www.youtube.com/watch?v=npuHeISfo2U