Foxconn a initiat livrarile iPhone 7 catre Apple

Livrarile iPhone 7 au inceput deja, Foxconn trimitand cateva sute de mii de unitati catre compania Apple in diverse tari.

Astazi compania Foxconn a inceput sa livreze terminale iPhone 7 catre compania Apple, chinezii lasand deja cateva sute de tone de terminale sa plece din fabricile sale. Informatiile vin de la o publicatie din China, aceasta afirmand ca alte cateva sute de tone de alte terminale iPhone 7 urmeaza sa fie livrate in perioada urmatoare catre compania Apple.

Conform informatiilor aparute astazi, 370.000 de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care cantaresc peste 200 de tone, au fost expediate de catre Foxconn spre Europa si SUA. Unitatile urmeaza sa ajunga in perioada imediat urmatoare la centrele Apple, de acolo ele fiind redirectionate catre magazinele celor din Cupertino, unde vor fi vandute.

SUA, Marea Britanie, Itala si Olanda sunt tarile catre care ar urma sa fie livrate terminalele, doua dintre tari nefiind in mod normal in lista celor in care se lanseaza un iPhone nou in primul val. Foxconn este cel mai mare partener Apple si produce majoritatea terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci de la ea vor pleca alte cateva mii de tone de terminale in lunile urmatoare.

Livrarile iPhone 7 au inceput, Apple urmeaza sa primeasca primele unitati

Sursa informatiilor de astazi ne spune ca lansarea iPhone 7 va avea loc pe data de 16 septembrie, precomenzile urmand a incepe pe 9 septembrie, diverse zvonuri afirmand acelasi lucru. Totusi, sursa de astazi ar putea avea informatii direct de la Foxconn, avand in vedere ca stie ce tranzit face compania chinezeasca cu terminalele Apple.

livrari iphone 7 apple

In aceasta perioada foarte multe unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi livrate catre compania Apple de la Foxconn pe calea aerului, cei din Cupertino alegand sa faca livrari rapide cu avioane. In fiecare an vedem si avioanele din care coboara cutiile cu terminale iPhone 7, iar in zilele urmatoare probabil vom avea si dovezi in acest sens.

Avand in vedere ca Foxconn a inceput deja sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus catre compania Apple, este clar ca vorbim despre stocuri mari pregatite de catre cei din Cupertino. Vorbim probabil despre cateva zeci de milioane de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus care vor fi livrate in lumea intreaga, iar in zilele urmatoare vom afla probabil totul.

18 COMENTARII

  1. Câți dintre cei care aveți 6s de pe acest forum vor sa facă sau vor face update la 7? Eu am un iPhone 6s… As putea să-l iau din primul val în Franța, dar parcă nu as mai da atâția bani… Nici anul trecut nu aveam de gând, dar l-am găsit redus încă din ziua lansării și nu m-am putut abține sa nu-l cumpăr… Voiam să-l vând în România, dar am ajuns la o zi după ce s-a lansat (în Ro) și am rămas cu el pentru ca prețul scazuse deja… Zic eu ca nu as da banii pe el, dar parcă mă văd spre sfârșitul lunii cu el :))

  2. Eu deja am vandut 6s-ul cu 2600 lei. O sa iau fiecare model in fiecare an.
    Am mai tinut un 4s 4 ani si l-am dat cu 350 lei full box arata impecabil. O sa ajungi sa il vinzi cu 300-400 lei.

  3. Dar de ce sunt bijuterii, Srb? Ca in urma cu cateva luni spuneai ca un smarphone nu este piatra pretioasa ca sa fie bijuterie.