Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 nu este interesant pentru lumea intreaga

iPhone 7 nu este interesant pentru lumea intreaga

Entuziasmul dinaintea evenimentului pentru prezentarea iPhone 7 este mai mic decat oricare altul inregistrat pentru vreun alt eveniment similar.

Anul acesta, interesul pentru iPhone 7 este cel mai mic inregistrat pana acum pentru vreun model al iPhone prezentat de catre compania Apple, conform unui reputat analist american. Jim Cramer, realizatorul emisiunii Mad Money la CNBC, sustine ca lumea pur si simplu nu este la fel de interesata de iPhone 7 precum de alte modele ale iPhone.

El spune ca exista foarte putin entuziasm in legatura cu evenimentul celor de la Apple, iar prezentarea iPhone 7 nu va avea parte de o atentie foarte mare. In aceasta idee, el spune ca si vanzarile noului terminal urmeaza sa fie mult mai mici decat cele pe care le asteapta compania Apple dupa lansarea oficiala a celor doua dispozitive.

Chiar daca livrarile iPhone 7 au inceput, compania Apple a crescut comenzile de produse cu 10% si a inceput sa promoveze online evenimentul de maine, se pare ca Jim Cramer are dreptate. Din moment ce Apple a inceput, pentru prima oara in istorie, sa promoveze un eveniment pentru prezentarea iPhone, este clar ca interesul este scazut.

Lipsa noutatilor majore pentru iPhone 7 este principala problema pentru cei de la Apple, iar acest lucru i-ar putea costa vanzari serioase in urmatoarele luni. O solutie pentru a evita probleme de acest gen ar putea fi reducerea pretului iPhone 7, insa este putin probabil ca acest lucru sa se intampla, asa ca ramane de vazut cat succes va avea noul produs.

“In momentul de fata, totul sugereaza faptul ca doar daca ti-ai sparge ecranul ai cumpara un iPhone 7. Este evident ca nu exista foarte mult entuziasm pentru eveniment si ar fi bine ca Apple Watch 2 sa impresioneze, deoarece iPhone 7 nu are functii inovatoare.”

Maine, incepand cu 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple cu privire la iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

entuziasm iphone 7