iPhone 7 nu este interesant pentru lumea intreaga

Entuziasmul dinaintea evenimentului pentru prezentarea iPhone 7 este mai mic decat oricare altul inregistrat pentru vreun alt eveniment similar.

Anul acesta, interesul pentru iPhone 7 este cel mai mic inregistrat pana acum pentru vreun model al iPhone prezentat de catre compania Apple, conform unui reputat analist american. Jim Cramer, realizatorul emisiunii Mad Money la CNBC, sustine ca lumea pur si simplu nu este la fel de interesata de iPhone 7 precum de alte modele ale iPhone.

El spune ca exista foarte putin entuziasm in legatura cu evenimentul celor de la Apple, iar prezentarea iPhone 7 nu va avea parte de o atentie foarte mare. In aceasta idee, el spune ca si vanzarile noului terminal urmeaza sa fie mult mai mici decat cele pe care le asteapta compania Apple dupa lansarea oficiala a celor doua dispozitive.

Chiar daca livrarile iPhone 7 au inceput, compania Apple a crescut comenzile de produse cu 10% si a inceput sa promoveze online evenimentul de maine, se pare ca Jim Cramer are dreptate. Din moment ce Apple a inceput, pentru prima oara in istorie, sa promoveze un eveniment pentru prezentarea iPhone, este clar ca interesul este scazut.

Lipsa noutatilor majore pentru iPhone 7 este principala problema pentru cei de la Apple, iar acest lucru i-ar putea costa vanzari serioase in urmatoarele luni. O solutie pentru a evita probleme de acest gen ar putea fi reducerea pretului iPhone 7, insa este putin probabil ca acest lucru sa se intampla, asa ca ramane de vazut cat succes va avea noul produs.

“In momentul de fata, totul sugereaza faptul ca doar daca ti-ai sparge ecranul ai cumpara un iPhone 7. Este evident ca nu exista foarte mult entuziasm pentru eveniment si ar fi bine ca Apple Watch 2 sa impresioneze, deoarece iPhone 7 nu are functii inovatoare.”

Maine, incepand cu 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple cu privire la iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

entuziasm iphone 7

23 COMENTARII

  1. Cred si eu din moment ce sunt atatea zvonuri despre iphone”ul revolutionar de la anul. Si cum multa lume nu isi permite, va astepta pana la anul.

  2. Noroc cu tine Srb , ca esti si interesat si iti permiti – ai putea sa cumperi 1 million de iPhoane sa le faci vanzare celor de la Apple , ca sa nu cada in uitare .

  3. mai ai un coleg interesat, mai jos . sunteti doi . puteti sa o puneti de un stat la coada, cu cateva zile inainte , ca in vremurile bune .
    mai jucati un Pacalici , sa nu va plictisiti ( desi nu cred ca ai auzit de Pacalici) .

  4. Cred că vor vinde maxim 10 milioane de iPhone 7, din care vreo 6 milioane vor fi achiziționate pentru teste pe YouTube: iPhone 7 vs lavă, sau vs mitralieră, sau versus ciocan de 100 grame, etc.
    Cred că de data asta, testele pe YouTube vor salva vânzările de iPhone 7. Încă o dată Apple reușește cu ajutorul lui Google.

  5. Tot ce e posibil. Oricum, pentru mine, vânzările de iPhone în combinație cu alea recondiționate mi s-au părut dubioase. Apple vinde mult pentru că dă impresia de vânzări uriașe de iPhone. Nu zic: iPhone este un produs de succes, dar totuși… Cum sunt contabilizate iPhone-urile returnate? Dar alea recondiționate când sunt scoase din gestiunea lui Apple? Există suspiciuni de dublare a numărului de unități vândute?
    Sunt întrebări la care doar Cuc și Luca Măiestrie pot răspunde…

  6. Vor reusii sa pacaleasca si anul asta prin numaul de vanzari. Probabil au pe stoc un nr ft mare de telefoane si prinul val va cuprinde ft multe tari.

  7. S-a discutat mult pe subiectul asta aici . Apple minte cu vreo 30% dupa mine , sau pune si retururile la vanzari si mai si umfla cifrele .
    Pot sa pun pariu ca vor spune ca au vandut 6S mai mult decat 6 , dupa ce de trei trimestre si ceva asistam la reducerea vanzarilor si a comenzilor ., Dar mai baga cate o fumigena de asta cu iPhone 6S – cel mai popular , ca isi justifice minciunile mai tarziu
    Cum nu stie nimeni cati bani castiga Apple , tot asa nu se stie cati baga in intoxicare .
    Zaone mai scapa cate o stire de asta cu interesul scazut , dar apoi vine un bombardament de minciuni ca sa acopere stirea adevarata .

  8. Iphone în general da, iPhone 6S în particular, poate. Apple nu prezintă vânzările defalcate pe modele, ci spune simplu Vânzări de iPhone. În vânzările astea intră 4S (dacă îl mai vând), 5, 5S, 5C, 6, 6S.
    Nu zic că iPhone 6S nu este bine vândut, dar parcă prea de fiecare dată, iPhone se vinde ca plăcinta caldă, deși anterior, Apple anunță vânzări slabe :))

  9. Pe cine să mai intereseze același design .. personal am luat iPhone pentru sistemul de operare, care e din ce în ce mai instabil .. Am un iPhone 6 cu iOS 10 beta 8 și pot spune că e un dezastru . Aștept iOS 10 cu nerăbdare .. ! Dat fiind faptul că maine lansează și iOS 10 , sper să nu îl lanseze cu tot atâtea buturi ca și până acum ! Aplicația Music au făcut-o praf…