Facebook iti spune despre ce vorbesc prietenii tai

Facebook testeaza o noua functie care ne spune ce mai vorbesc prietenii in cadrul retelei de socializare, in cazul in care pierdem actualizarile.

Facebook testeaza o noua functie cu unii dintre utilizatorii retelei de socializare, compania americana incercand sa ne aduca in atentie unele discutii pe care prietenii nostri le au. Mai exact, in News Feed-ul aplicatiei Android, cei de la Facebook au implementat un meniu special numit What friends are talking about, acolo fiind listate cele mai recente statusuri publicate de ei.

Desi in mod normal Facebook afiseaza aceste informatii si direct in News Feed, daca aveti multi prieteni, exista posibilitatea sa pierdeti unele dintre discutii, asa ca Facebook incearca sa vi le readuca in atentie. Puteti vedea in poza de mai jos cum arata casuta in care sunt afisate aceste statusuri, ele fiind afusate sumar doar pentru a ne atrage atentia.

Facebook incearca mereu sa le ofere utilizatorilor noutati pentru utilizarea retelei sale de socializare, asa ca o casuta de acest gen ar trebui sa ne reconecteze cu unii prieteni. Desigur ca totul depinde de numarul de prieteni pe care ii aveti si cat de des interactionati cu el, asa ca e greu de spus in ce conditii va fi afisat acest meniu pentru noi.

Deocamdata Facebook testeaza totul in cadrul aplicatiilor mobile si a versiunii pentru desktop, asa ca nu se stie daca sau cand functia ar putea fi activata global. In aceasta idee, nu incercati sa o cautati acum pentru ca nu o veti gasi in vreo sectiune a Facebook, deci va trebui sa asteptati ca ea sa fie lansata oficial de catre companie.

facebook vorbesc prieteni