Presupusa cutie iPhone 7 apare in noi imagini

O presupusa cutie a iPhone 7 sugereaza faptul ca Apple schimba strategia de marketing pentru promovarea noului sau produs.

In aceasta dimineata China ne aduce in atentie o noua cutie pentru iPhone 7, aceasta fiind complet diferita fata de tot ceea ce am vazut pana in prezent pentru noul terminal. Printre noutatile iPhone 7 urmeaza sa se numere si o cutie modificata de catre compania Apple, sau cel putin asta ni se da de inteles daca analizam cu atentie imaginile de mai jos.

Pentru inceput, puteti vedea ca pe aceasta cutie, iPhone 7 este amplasat cu carcasa in sus si nu cu ecranul, asa cum ne-a obisnuit compania Apple pana in prezent. Aceasta schimbare ar putea indica faptul ca totul este un fals, insa ar putea fi in acelasi timp o schimbare menita sa dea impresia ca ceva s-a schimbat in exterior.

iPhone 7 nu va aduce mari schimbari exterioare, iar prin aceasta modificare a pozitionarii terminalului pe cutie, Apple ar putea incerca sa sugereze faptul ca exista totusi unele schimbari. In afara acestei modificari, textul iPhone scris pe cutie apare cu un font ingrosat, bold, iar Apple nu prea are obiceiul sa foloseasca asa ceva pe ambalaje.

Cutia iPhone 7 sugereaza schimbari in strategia de marketing a Apple

ambalaj iphone 7

Nu este neobisnuit ca Apple sa faca schimbari pentru modul in care arata cutiile terminalelor pe care le vinde, dar desigur ca nici nu putem anticipa sigur si ce modificari vin. In general compania Apple prefera sa faca schimbari minore pentru ambalajele produselor sale, insa uneori necesitatea o impinge sa lucreze si altfel.

iPhone 7 este unul dintre aceste cazuri deoarece Apple va fi nevoita sa foloseasca acelasi design vechi de 2 ani pentru produsul sau si va fi nevoita sa-l promoveze puternic. Acest lucru este facut si prin materialele de marketing care sunt vizibile pe ambalajele produselor, asa ca orice este posibil in acest punct din partea companiei Apple.

ambalaj iphone 7 1

Cat de real este totul vom afla maine, insa cred ca Apple va incerca sa promoveze iPhone 7 prin toate metodele posibile, mai ales ca Galaxy Note 7 are probleme atat de mari.

Nu uitati ca maine va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple. Intre timp instalati aplicatia iDevice.ro in iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.