Prima Pagina iPhone 7 Apple Store a fost inchis inaintea prezentarii iPhone 7

Apple Store a fost inchis inaintea prezentarii iPhone 7

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, compania Apple si-a inchis Apple Store cu doar cateva inainte de live prezentarea iPhone 7, in el urmand a fi incluse noile produse ale americanilor. Mai exact, compania Apple modifica acum tot ceea ce tine de Apple Store pentru a include iPhone 7, iPhone 7 Plus si probabil Apple Watch 2, dar poate si noile casti AirPods.

Cei de la Apple vor redeschide Apple Store Online dupa conferinta pentru prezentarea iPhone 7, deci vom sti multe dintre informatii inainte ca magazinul sa fie redeschis. Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple in legatura cu noile sale produse.

apple store inchis

 • Michael

  Something special my ass…

 • cami lorena

  Ma bucur ca apare iphone 7, asta inseamna ca va scadea pretul la iphone 6 plus, ceea ce va aduce dupa sine ieftinirea lui iphone 6, ceea ce presupune ca iphone 5s va fi mai accesibil, urmand ca si iphone 5 sa reduca pretul…astfel, in sfarsit 4s are un pret prietenos iar in final imi pot cumpara 4! 😂😂😂
  Sursa: gradina internetului 😏

 • Bogdan

  Gluma asta tot apare pe internet de cativa ani..