Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 negru apare in noi imagini inaintea prezentarii

iPhone 7 negru apare in noi imagini inaintea prezentarii

iPhone 7 negru apare astazi in noi imagini alaturi de sertarul SIM protejat impotriva contactului cu apa, dar si a noului flash LED.

Cu doar cateva ore inaintea live prezentarii iPhone 7, iata ca avem ocazia de a vedea din nou versiunea neagra a iPhone 7 impreuna cu sertarul SIM si flash LED-ul nou. In imaginea de mai jos puteti vedea acest iPhone 7 negru, insa vorbim despre o culoare inchisa, care pare a fi mata, unitatea parand a fi una functionala, in baza informatiilor.

Stim deja ca Apple va lansa doua modele de iPhone 7 negru, unul mat si unul lucios, dar acestea sunt primele poze cu o unitate reala publicate de catre cineva. Ca sa fiu sincer, terminalul arata exact asa precum ma asteptam si daca versiunea cealalta va fi facuta cu un negru mai deschis, atunci cred ca o voi alege pe aceasta din imagine.

iphone 7 negru vietnam

Se zvoneste si ca Apple ar urma sa renunte complet la culoarea gri spatial pentru a include aceste doua noi iPhone 7 negre, insa ramane de vazut ce va anunta in aceasta seara. Separat de aceasta schimbare, Apple va face iPhone 7 rezistent la apa cu certificarea IPX7, deci daca va fi acoperit de lichide, componentele sale nu vor fi afectate.

iPhone 7 negru, sertarul SIM si noul flash LED dezvaluite in imagini

sertar sim iphone 7 argintiu

Imaginea de mai sus v-am prezentat-o si aseara, ea aratandu-ne ca Apple a garnitura suplimentara in jurul sertarului SIM pentru a impiedica patrunderea apei in carcasa. De indata ce acest sertar SIM este introdus in terminal, el sigileaza carcasa in respectiva zona, astfel ca dupa scufundarea in lichid, apa nu ar trebui sa mai poata patrunde in interior.

iphone 7 argintiu pornit

De la acestea, trecem la noul flash LED al iPhone 7, acesta urmand a fi format din 4 LED-uri care se lumineaza in 4 culori diferite pentru a crea o lumina cat mai naturala. Cei de la Apple au imbunatatit aproape anual flash LED-ul pentru camera iPhone 7 in incercarea de a ne permite sa facem poze cat mai naturale.

Cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus acesta se schimba din nou, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a emite cu el o lumina mult mai clara si mai naturala decat in mod normal. Teoretic, acest flash LED ar trebui sa fie cu mult superior celui folosit in iPhone 6S, insa nu se stie cu cat mai mare ar putea fi puterea de iluminare.

iphone 7 auriu vietnam

Acesta este cel mai probabil ultimul leak inainte de prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus din aceasta seara, iar ceea ce vedeti acum va anunta si compania diseara. Nu uitati ca incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte cei din Cupertino.