Imaginea de presa care dezvaluie iPhone 7

Aseara imaginea de mai jos a aparut pe internet direct din China si prin ea cineva incerca sa ne prezinte adevaratul iPhone 7 negru mat pe care compania Apple urmeaza sa-l prezinte azi. Desi imediat dupa publicare nu se stia sigur acest lucru, pe parcursul noptii s-a descoperit faptul ca aceasta este de fapt o imagine de presa folosita de catre Apple.

Mai exact, aceasta imagine cu iPhone 7 este preluata dintr-un clip video pentru prezentarea noului produs, care urmeaza sa fie redat de catre Apple pentru presa chineza invitata la un eveniment in Beijing. Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 va avea loc in San Francisco, insa Apple o va transmite in intreaga lume si in anumite locatii de pe glob in care a invitat jurnalisti la un eveniment la care vor fi putea testa dispozitivele.

Aceasta imagine face parte din filmul de prezentare care va fi difuzat diseara in cadrul conferintei Apple pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa jurnalistii din diverse tari il vor vedea si local. In aceasta idee, multumita Apple putem vedea cum arata culoarea negru mat pe care ea urmeaza sa o foloseasca in iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Imaginea de presa care dezvaluie iPhone 7

O persoana care ar fi reusit sa intre in posesia unui iPhone 7 real ne-a spus ca negrul mat urmeaza sa fie acompaniat si de un logo Apple mat, iar mai jos vedem acelasi lucru. Daca Apple folosea logo-uri lucioase in produsele sale pana in prezent, ei bine acest iPhone 7 negru mat nu va avea asa ceva, ci va avea un logo mat, in ton cu culoarea carcasei.

imagine de presa iphone 7

Mai mult decat atat, putem vedea pentru prima oara si faptul ca antenele nu vor fi albe, asa cum presupune multa lume, ci urmeaza sa fie negre pe toata lungimea lor. Acest detaliu nu a fost prezentat impreuna cu numeroasele carcase facute de catre chinezi, semn ca ei nu au avut chiar atoate detaliile cu privire la noile terminale ale Apple.

Separat de acest iPhone 7 negru mat, compania Apple urmeaza sa ne prezinte si un iPhone 7 cu un negru mai lucios, similar Mac Pro 2013. Pentru acest al doilea terminal nu avem, din pacate, imagini care sa ni-l prezinte, insa speram ca in cursul acestei zile ele vor aparea, daca nu, il vom vedea cu siguranta in conferinta celor de la Apple.

Diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.