VEZI LIVE prezentarea iPhone 7 pe iPhone, iPad, Windows, Android

Cum vezi live prezentarea iPhone 7 din conferinta Apple de pe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac cu OS X, calculator cu Windows sau terminalele Android.

Doar mai putin de 8 ore ne despart de prezentarea iPhone 7, pe care o puteti vedea live direct din San Francisco, evenimentul fiind organizat in Bill Graham Civic Center. Compania Apple a anuntat deja ca va transmite in direct intreaga conferinta in care ne va arata iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca va puteti astepta sa vedeti toate surprizele live.

V-am spus astazi ca la ora 20:00 incepe conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar ca incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta noutatile. Puteti sa va adugati inclusiv o intrare in calendar prin aceasta pagina si veti fi directionati spre pagina de discutii a iDevice.ro cand incepe evenimentul, o alerta fiind trimisa cu 30 de minute inainte de start.

LIVE prezentarea iPhone 7 pe iPhone, iPad si iPod Touch

Apple ne va permite sa vedem prezentarea iPhone 7 live pe iPhone, iPad si iPod Touch direct dintr-o pagina speciala a website-ului sau, pe care o puteti accesa urmand acest link. Un stream live de la eveniment urmeaza sa apara acolo in preajma orei 20:00, iar dupa ce-l veti accesa, veti putea vedea toate noutatile evenimentului pana la final.

Fluxul video pentru conferinta iPhone 7 este facut prin tehnologia HLS a Apple, deci aveti nevoie de un iPhone, iPad sau iPod Touch care ruleaza macar iOS 7. Stream-ul video live va putea fi vazut numai prin intermediul browserului Safari, el fiind singurul care are suport pentru tehnologia HLS folosita de catre compania Apple.

vezi live prezentare iphone 7

Inainte sa initiati stream-ul live pentru prezentarea iPhone 7, asigurati-va ca sunteti conectati la o retea Wi-Fi, pentru ca veti avea nevoie de mult trafic de date pentru a urmari evenimentul.

LIVE prezentarea iPhone 7 de pe Windows

Daca aveti un calculator care ruleaza sistemul de operare Windows, atunci Apple spune foarte clar ca veti putea vedea conferinta iPhone 7 numai pe Microsoft Edge din Windows 10. Restul utilizatorilor Windows nu au sport pentru a vedea stream live iPhone 7 direct din browser, insa desigur ca exista varianta de a folosi aplicatia VLC.

Folosind media player-ul VLC, veti putea reda intreaga transmisiune live pentru iPhone 7 facuta de catre compania Apple, insa abia incepand cu ora 20:00. Cei de la Apple vor oferi pentru Apple TV un link special prin care se va putea vedea conferinta, iar el va putea fi introdus in VLC pentru a urmari totul inclusiv de pe un calculator cu Windows.

live prezentare iphone 7 vlc windows

Pentru a vedea prezentarea iPhone 7 din Windows va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  • Descarcati VLC pentru Windows de aici.
  • Instalati VLC in calculatorul vostru, apoi deschdeti-l.
  • Acum din meniul aflat in partea superioara stanga, va trebui sa accesati sectiunea Media, apoi Open Network Stream.
  • Introduceti acest link in VLC sau urmatiri pe YouTube: 
  • Acum apasati butonul Play si veti putea urmari conferinta in liniste.

LIVE prezentarea iPhone 7 pe Mac

Daca vreti sa urmariti prezentarea iPhone 7 de pe Mac in OS X, atunci situatia este similara cu cea a iPhone, iPad sau iPod Touch si va trebui sa accesati aceasta pagina. Exact precum in cazul terminalelor anterioare, si de aceasta data exista unele restrictii privind suportul pentru tehnologia HLS care faciliteaza stream-ul.

Mai exact, compania Apple ne cere sa avem OS X 10.8.5 sau mai nou instalat pe al nostru Mac impreuna cu Safari 6.0.5, altfel conexiunea video live nu va putea fi redata. Daca inca mai rulati vreo versiune mai veche a software-ului produs de catre Apple, ar fi bine sa faceti actualizarile necesare pentru a vedea prezentarea iPhone 7 diseara.

LIVE prezentarea iPhone 7 pe Apple TV

Daca aveti Apple TV 2G sau 3G, compania Apple recomanda instalarea iOS 6.2, minim, pentru a vedea conferinta sa in direct din San Francisco. Vorbim din nou despre aceeasi limitare privind tehnologia HLS, versiunile anterioare ale sistemului de operare nefiind capabile sa redea acest flux video in direct.

Daca aveti Apple TV 4, atunci veti putea vedea fara probleme transmisiunea live pentru conferinta iPhone 7, indiferent ce versiune a sistemului de operare rulati. In cazul tuturor celor 3 tipuri de produse veti vedea un canal special in interfata Apple TV care va permite sa urmariti intreaga transmisiune in direct facuta de Apple.

LIVE prezentarea iPhone 7 pe Android si Linux

Chiar daca aceste sisteme de operare nu prea au legatura cu Apple, veti putea vedea fara probleme prezentarea iPhone 7 de pe ele, chiar daca nu au suport pentru HLS. Vorbim despre un truc special cu cel pe care-l folositi pentru Windows, totul fiind disponibil prin intermediul programului VLC pe care va trebui sa il instalati.

Pentru a vedea prezentarea iPhone 7 din Android trebuie sa :

  • Descarcati aplicatia VLC din Google Play Store de aici.
  • Deschideti aplicatia VLC pe terminalele voastre Android.
  • Mergeti in meniul pentru accesarea stream-urilor web.
  • Introduceti acesti link: va fi disponibil la ora 20:00.
  • Apasati butonul Start si relaxati-va.

Daca aveti Linux, Ubuntu sau Chrome OS, atunci urmati procedura descrisa pentru sistemul de operare Windows.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii si nu uitati sa partajati aceasta pagina prietenilor vostri, in special celor cu Android.