iPhone 7 – ecranul si carcasa apar in imagini

Ecranul si carcasa iPhone 7 sunt prezentate succint in doua imagini aparute direct din China cu cateva minute inaintea prezentarii iPhone 7.

Incheiem seria de leak-uri cu doar cateva minute inainte sa inceapa live prezentare iPhone 7 si va arat cele mai recente poze care au aparut direct din China pentru noi. Vorbim despre doua imagini in care vedem ecranul si carcasa pentru iPhone 7, ambele fiind preluate, aparent, direct de la parteneri ai companiei Apple.

Puteti vedea ca ecranul este identic, din aproape toate punctele de vedere, cu cel al iPhone 6, diferenta urmand a fi facuta de butonul Home 3D Touch care va ajunge in iPhone 7. Pentru carcasa exista modificari in ceea ce priveste pozitionarea antenelor, compania Apple fiind obligata sa modifice si modul in care este organizata in interior carcasa dispozitivului.

Separat nu exista modificari majore care sa sugereze vreo schimbare importanta pentru iPhone 7 despre care sa nu fi aflat in toate aceste saptamani de leak-uri. Acestea fiind spuse in cateva minute vom incepe discutiile in pagina dedicata chat-ului, asa ca va astept acolo sa discutam despre tot ce ne va prezenta Apple in aceasta seara.

iphone 7 sasiuiphone 7 carcasa