Lansarea iPhone 7: 16 septembrie in Italia si alte tari europene

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat pe 16 septembrie de catre Apple, iar in Italia ar fi ajuns deja la operatori, noi tari urmand a fi incluse in primul val de lansari.

Lansarea iPhone 7 urmeaza sa aiba loc pe data de 16 septembrie, conform unor informatii aparute astazi impreuna cu presupusele cutii ale noului dispozitiv. Aceste informatii vin direct din Italia, acolo unde primele loturi de terminale iPhone 7 ar fi ajuns deja la operatorii de telefonie mobila, acestia pregatindu-se pentur o lansare in data 16 septembrie.

Ca lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie nu este surprinzator, insa surprinzatoare este includerea Italiei in primul val de tari care il va vinde este o schimbare majora. Italia a facut totdeauna parte din al doilea val de lansari, astfel ca includerea sa in primul val sugereaza faptul ca Apple vrea sa faca un nou record de vanzari pentru iPhone.

In doar cateva ore vom vedea live prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa aceasta informatie arunca in aer tot ceea ce stiam pana acum, deoarece Apple are planuri foarte mari toamna acestea. Daca Italia va face parte din primul val de lansari pentru iPhone 7, atunci putem fi siguri ca Spania, Olanda, Belgia, Austria si multe alte tari vor fi incluse in primul val.

Lansarea iPhone 7 va fi pe 16 septembrie, in mult mai multe tari europene

Pana acum singurele tari din Europa in care Apple lansa iPhone in primul val erau Marea Britanie, Franta si Germania, insa se pare ca in Cupertino s-a luat decizia de a extinde disponibilitatea. In aceasta idee, ne putem face o mica, mica speranta ca Romania ar putea fi inclusa in primul val de lansari incepand din toamna acestui an.

cutii iphone 7 lansare italia

Anul trecut Romania a fost inclusa in cel de-al doilea val de lansari pentru iPhone 6S, terminalul ajungand in tara noastra la inceputul lunii octombrie, cu o luna mai devreme decat in 2015. Schimbarea a fost foarte mare pentru ca le-a permis celor de la Apple sa vanda mai mult si mai repede in mai multe tari.

Anul acesta Apple are nevoie de o noua crestere majora a vanzarilor, asa ca nu este exclus ca lista tarilor in care noul terminal va fi vandut din prima ar putea fi extinsa. Desigur ca mai multe vom afla diseara, incepand cu ora 19:30, asa ca va invit atunci sa discutam despre ce se va anunta.