Prima Pagina iPhone 7 Apple: asa incarcati iPhone 7 si ascultati muzica

Apple: asa incarcati iPhone 7 si ascultati muzica

Apple are solutia cea mai simpla pentru a incarca iPhone 7 in timp ce ascultam muzica, folosirea unui dock, gandit pentru cu totul altceva.

Una dintre marile probleme ale iPhone 7 va fi imposibilitatea de a asculta muzica in timp ce terminalul se incarca, noile casti EarPods fiind conectate direct la portul Lightning. Foarte multa lume se intreaba de cateva luni cum va functiona totul, iar cei de la Apple au doua solutii foarte simple pentru noi: cumparati casti AirPods, sau cumparati un dock.

Intr-un raspuns oferit prin email unui client interesat sa cumpere iPhone 7, Phil Schiller, vicepresedintele senior al diviziei de marketing din cadrul Apple, a recomandat achizitia unui dock. Vorbim despre un dock precum cel din imaginea de mai jos care este potrivit pentru a incarca un iPhone 7 cand stam la birou, dar nepotrivit pentru situatiile in care calatorim.

Cum am putea sa incarcam un iPhone 7 si sa ascultam atunci cand suntem in tren, autobuz, metrou, etc, daca portul Lightning este ocupat, iar dock-ul nu poate fi folosit usor in afara casei? Lui Phil Schiller ii plac castile AirPods pe care le foloseste constant, iar solutia lui este foarte buna, daca aceste casti n-ar avea un pret de 180 de euro.

Apple a avut curajul de a elimina portul audio din iPhone pentru a ne obliga pe noi sa cumparam castile AirPods care sunt mult prea scumpe pentru majoritatea oamenilor.

“Hi Zaheen,

I like to listen on my AirPods while my iPhone 7 Plus is charging because I am free to move around.
 
However, if you would like to listen to wired headphones while charging an iPhone 7 it is possible to do that as well.
 
The Apple Lightning Dock includes a headphone jack for using wired headphones or speakers while charging.
 
I hope that helps.”

dock iphone 7

LIKE
Articolul anteriorPretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania
Urmatorul articolmacOS Sierra GM public beta a fost lansat