Apple: asa incarcati iPhone 7 si ascultati muzica

Apple are solutia cea mai simpla pentru a incarca iPhone 7 in timp ce ascultam muzica, folosirea unui dock, gandit pentru cu totul altceva.

Una dintre marile probleme ale iPhone 7 va fi imposibilitatea de a asculta muzica in timp ce terminalul se incarca, noile casti EarPods fiind conectate direct la portul Lightning. Foarte multa lume se intreaba de cateva luni cum va functiona totul, iar cei de la Apple au doua solutii foarte simple pentru noi: cumparati casti AirPods, sau cumparati un dock.

Intr-un raspuns oferit prin email unui client interesat sa cumpere iPhone 7, Phil Schiller, vicepresedintele senior al diviziei de marketing din cadrul Apple, a recomandat achizitia unui dock. Vorbim despre un dock precum cel din imaginea de mai jos care este potrivit pentru a incarca un iPhone 7 cand stam la birou, dar nepotrivit pentru situatiile in care calatorim.

Cum am putea sa incarcam un iPhone 7 si sa ascultam atunci cand suntem in tren, autobuz, metrou, etc, daca portul Lightning este ocupat, iar dock-ul nu poate fi folosit usor in afara casei? Lui Phil Schiller ii plac castile AirPods pe care le foloseste constant, iar solutia lui este foarte buna, daca aceste casti n-ar avea un pret de 180 de euro.

Apple a avut curajul de a elimina portul audio din iPhone pentru a ne obliga pe noi sa cumparam castile AirPods care sunt mult prea scumpe pentru majoritatea oamenilor.

“Hi Zaheen,

I like to listen on my AirPods while my iPhone 7 Plus is charging because I am free to move around.
 
However, if you would like to listen to wired headphones while charging an iPhone 7 it is possible to do that as well.
 
The Apple Lightning Dock includes a headphone jack for using wired headphones or speakers while charging.
 
I hope that helps.”

dock iphone 7

16 COMENTARII

  1. Acum am confirmarea ca vor sa promoveze produsul ala, gata! Ma întreb zoane Apple nu își va pierde din clienți ca sunt abonați la aplicația muzica? Sunt foarte multi care au căști cu fir jack si… e cam greu sa asculți și muzica și sa încarci telefonul. Eu unul nu sunt convins ca prin adaptor ala o sa iasă un sunet premium la fel cum era cu portul 3,5.

  2. Sunetul o sa iasa la fel – nu aia e problema . Orice port USB sau Lightning e capabil sa ruteze audio si DAC-ul ramane in interior .
    Problema e cu incarcarea in timp ce asculti la casti .
    Apple a mai facut-o de oaie cu MacBook-ul ala cu in singur port si sunt asa stupizi sa o faca din nou – te trimit din nou la adaptoare si matzaraie intinse peste tot .
    De altfel au intrat in “hall of fame” cu tampeniile pe care le fac – http://applecourage.com/

  3. Ar fi putut lasă si ei niște casti Airpods în cutie,cum a făcut Samsung cu ochelarii VR,si nu mai era nevoie sa lase adaptor sau casti cu fir si nu cred ca se mai plângea cineva….

  4. E cam funky dunky treaba asta. Pe unii ii va afecta mai mult decat pe altii. Eu unu la masina am bluetooth si la casti nu mai ascult cred de un an. Dar am vazut multi ()tineri) pe aici care au charger conectat la telefon si casti sa asculte muzica. Cam nasol pentru ei. Bateria externa e probabil pt pokemon go haha.
    Ma gandesc ca vor scoate rapid chinezii un adaptor split cu 2 iesiri ca sa poti face si una si cealalata.. Daca o fi posibil o-O

  5. Pe mine personal o sa ma afecteze chestia asta cu jack-ul. In masina am auxiliar pe jack pe care il introduc in telefon, si cum in 99% din cazuri folosesc waze pe telefon, mai ales la drumuri mai lungi, tin telefonu la incarcat, stim foarte bine ca pe gps si 4G bateria se duce mai repede. Cum nu am bluetooth si cd uri nu mai fac ma folosesc de jack…

  6. Vor veni solutii la modelele de dupa iP 7 sau se vor face din nou 2 porturi (oricare ar fi ele). Daca piata chiar va impune asta).