Un Galaxy Note 7 ia foc impreuna cu masina proprietarului

Un Galaxy Note 7 ar fi stat la baza unui incendiu care a distrus complet masina unui barbat din SUA, terminalul fiind lasat la incarcat.

Ieri am aflat ca un Galaxy Note 7 ar fi ars un garaj, ei bine astazi aflam ca un alt terminal ar fi luat foc impreuna cu masina de teren a proprietarului sau. Vorbim despre un barbat din St. Petersburg, SUA, care si-a lasat terminalul Galaxy Note 7 la incarcat in masina si a aflat ca terminalul avea planuri de un gratar in loc de o incarcare a bateriei.

Conform acestuia, terminalul Galaxy Note 7 se afla singur in masina la incarcat in timp ce el se afla intr-o casa invecinata, insa dupa ce si-a trimis fiica in masina si cainele ei a inceput sa latre, s-a uitat pe geam pentru a descoperi ca intreaga masina arde. Desigur ca pompierii au fost chemati la fata locului, insa masina nu a mai putut fi salvata.

Puteti observa in imaginea de mai jos ca intreaga masina arde mocnit si este complet distrusa, iar toata lumea da vina pe terminalul Galaxy Note 7. Contactati, cei de la Samsung au afirmat ca sunt la curent cu incidentul si il investigheaza, insa doar pompierii vor putea confirma daca dispozitivul a fost de vina, desi e greu de crezut altceva.

Din imagine se vede foarte clar ca focul este concentrat pe partea din fata a habitaclului, deci daca povestea barbatului este 100% adevarata, atunci exista sanse mari ca terminalul Galaxy Note 7 sa fi fost de vina. Daca aveti un asemenea dispozitiv in casa, duceti-l cat mai repede la un service si nu incercati sa il mai incarcati.

“We are aware of the incident and we are working with Mr. Dornacher to investigate his case and ensure we do everything we can for him. Consumer safety is Samsung’s highest priority. With regard to the Galaxy Note7, we are asking owners to take advantage of the Product Exchange Program announced on Friday of last week. The program offers Note7 owners the opportunity to exchange the phone for a new one. More details on the program can be found at http://www.samsung.com/us/note7exchange/.”

galaxy note 7 arde masina