Galaxy Note 7 ar fi dat foc garajului unei case

Galaxy Note 7 ar fi sursa unui incendiu pornit intr-un garaj din SUA, intreaga structura fiind pusa la pamant de flacari.

Drama Galaxy Note 7 continua astazi, informatii venite direct din SUA sugerand faptul ca un terminal al companiei Samsung ar fi fost sursa unui incendiu izbucnit in garajul unei case. Casa apartine unui pompier din HORRY COUNTY, el lasandu-si terminalul Galaxy Note 7 la incarcat intr-o priza de la care se presupune ca ar fi pornit incendiul.

Barbatul ar fi lasat terminalul Galaxy Note 7 la incarcat in garaj si a plecat sa-si ridice copiii de la scoala, insa cand s-a intors a gasit garajul in flacari, inconjurati de colegii pompieri. Dupa stingerea incendiului, pompierii au ajuns la concluzia ca focul ar fi pornit de la o priza din interiorul garajului, in ea fiind lasate terminalul Galaxy Note 7 si un compresor de aer.

Desi terminalul Galaxy Note 7 se incarca, acel compresor de aer nu se afla la incarcat in momentul respectiv, asa ca detinatorul este de parere ca smartphone-ul ar fi de vina pentru incendiu. Desigur ca adevarul il vom afla dupa ce pompierii vor investiga indeaproape cauzele incendiului si vor afla cu siguranta ce anume l-a provocat.

Exista sanse mici ca incendiul sa fi pornit de la Galaxy Note 7, insa ieri v-am spus ca un terminal a luat foc intr-o camera de hotel si a generat pagube de 1300 de dolari, deci orice este posibil. Daca situatia este reala, atunci cei de la Samsung trebuie sa plateasca si un garaj, separat de factura australianului din hotelul de ieri.

“Toata lumea era acolo si erau pregatiti in fata usii principale sa intre in casa si sa atace focul. M-au intrebat daca am avut ceva lasat in priza in garaj. Telefonul mobil, noul Note 7, era conectat la priza pentru incarcare. Aveam si un compresor de aer conectat la aceeasi priza, dar acesta nu era pornit.”

galaxy note 7 ars garaj