Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 ar fi dat foc garajului unei case

Galaxy Note 7 ar fi dat foc garajului unei case

Galaxy Note 7 ar fi sursa unui incendiu pornit intr-un garaj din SUA, intreaga structura fiind pusa la pamant de flacari.

Drama Galaxy Note 7 continua astazi, informatii venite direct din SUA sugerand faptul ca un terminal al companiei Samsung ar fi fost sursa unui incendiu izbucnit in garajul unei case. Casa apartine unui pompier din HORRY COUNTY, el lasandu-si terminalul Galaxy Note 7 la incarcat intr-o priza de la care se presupune ca ar fi pornit incendiul.

Barbatul ar fi lasat terminalul Galaxy Note 7 la incarcat in garaj si a plecat sa-si ridice copiii de la scoala, insa cand s-a intors a gasit garajul in flacari, inconjurati de colegii pompieri. Dupa stingerea incendiului, pompierii au ajuns la concluzia ca focul ar fi pornit de la o priza din interiorul garajului, in ea fiind lasate terminalul Galaxy Note 7 si un compresor de aer.

Desi terminalul Galaxy Note 7 se incarca, acel compresor de aer nu se afla la incarcat in momentul respectiv, asa ca detinatorul este de parere ca smartphone-ul ar fi de vina pentru incendiu. Desigur ca adevarul il vom afla dupa ce pompierii vor investiga indeaproape cauzele incendiului si vor afla cu siguranta ce anume l-a provocat.

Exista sanse mici ca incendiul sa fi pornit de la Galaxy Note 7, insa ieri v-am spus ca un terminal a luat foc intr-o camera de hotel si a generat pagube de 1300 de dolari, deci orice este posibil. Daca situatia este reala, atunci cei de la Samsung trebuie sa plateasca si un garaj, separat de factura australianului din hotelul de ieri.

“Toata lumea era acolo si erau pregatiti in fata usii principale sa intre in casa si sa atace focul. M-au intrebat daca am avut ceva lasat in priza in garaj. Telefonul mobil, noul Note 7, era conectat la priza pentru incarcare. Aveam si un compresor de aer conectat la aceeasi priza, dar acesta nu era pornit.”

galaxy note 7 ars garaj

 • cnT

  “nu a făcut victime sau pagube majore ca iPhone” cum spun fanii Samsung , doar a incendiat un garaj , nimic grav 😂😂😂😂

 • Srb Srb

  Doamne ajuta-i ! Invata-i pe oamenii mai blegi,ca nu trebuie sa fie sinucigasi si in plus sa mai si plateasca pt asta.

 • Srb Srb

  BOOOOM!! Si uite asa s-a dus garajul de la cotetzul lui Viorel !

 • SerIris

  Unii nu citesc nici titlul articolului se pare.Este indeajuns sa vada cuvantul Samsung in titlu si nimic alceva numai conteaza.

 • Srb Srb

  da defapt cainii au umblat la priza

 • marcel

  Cand duci titlurile astea la extrem si tot ce se intampla negativ e din cauza lui note 7 … nici comentarii nici vizualizari nu ai … deja lumea sa plictisit de aberațiile astea

 • Srb Srb

  glumesti?

 • De unde stii ca nu sunt vizualizari ?

 • marcel

  La 8 comentarii cu un asa titlu pompos ……. asta spune tot …… da nu ma ingelege gresit … nu sunt impotriva apple nici a samsung ……

 • Srb Srb

  Este conferinta, uita-te la alte articole despre probleme samsung si o sa vezi sute de comentarii

 • gigi

  Nu va mai contraziceti degeaba, note 7 este deja istorie, vremea lui a trecut, urmeaza campionii.

 • Pai nu stii cata lume a accesat articolul :))) Daca nu sunt comentarii, asta nu inseamna ca nu sunt accesari. Nu sunt legate comentariile de numarul de accesari. Majoritatea website-urilor foarte mari au un numar de accesari mult mai mare decat comentariile. Unele au accesari foarte multe si comentarii putine.

 • apple4never

  Mda – compresoarele de aer nu se incarca . In schimb pornesc automat cand presiunea in butelie scade .
  Apoi – focul a pornit de la priza , NU de la telefon , Nu de la incarcator . O priza nu arde de la un incarcator sau o baterie de telefon defecte – se arde incarcatorul sau explodeaza bateria. .
  Priza ia foc de la un contact imperfect si un consumator foarte mare – deci compresorul care a fost lasat sa functioneze pe automat .
  Inca o stire de can-can demontata – busted .

 • marcel

  Stiu si eu asta … insa sa nu imi spui tu mie ca la aces articol ai accesari mai mari decat la un articol cu 200 comentarii … ca nu te crede nimeni …. sti la ce ma refer nu inteleg de ce ai mai spus teoria chibritului …. hai sa o lasam asa si sa ne bucuram de conferinta

 • Viorel Predatorul

  Uite așa îți poți schimba garajul vechi. Înscenezi un incendiu 🔥, spui că ai pus la încărcat un Note 7 📱 și aștepți bani 💵 de la Samsung!
  Nu văd cum ar putea demonstrație tipul că a pus un note 7 la încărcat.