Intregul internet a ironizat Apple din cauza iPhone 7

In timp ce Apple prezenta cu mandrie iPhone 7 si vorbea despre curajul de a elimina portul audio de 3.5mm din noile sale terminale, internetul isi batea joc de fiecare cuvant. Twitter a fost plin de mesaje ironice la adresa companiei Apple, majoritatea avand la baza faptul ca iPhone 7 nu va mai avea acea mica gaura la baza carcasei.

Apple a spus ca a avut curajul de a renunta la aceasta tehnologie antica pentru a face loc altora noi, insa internetul nu i-a dat crezare, asa ca a continuat sa o ironizeze. Mai mult decat atat, celor de la Apple le-a fost dedicat si un website in care sunt mentionate toate deciziile “curajoase” pe care compania le-a luat de-a lungul timpului.

De la Apple Maps si pana la Game Center sau iPhone 6 Plus indoit, curajul Apple este prezentat in mod foarte evident pentru toti cei interesati sa vada cum a schimbat Apple lumea. Parerea mea este ca uneori trebuie sa renunti la tehnologii vechi, mai ales unele care n-au mai fost imbunatatite de zeci de ani, insa Apple va fi aspru criticata in continuare.

curajul Apple

21 COMENTARII

  1. Eu aș critica Apple pentru designul învechit, problema de care si HTC s-a lovit si a ieșit destul de șifonată, restul schimbărilor din 7 sunt de bun augur daca funcționează in viața reala ca pe hârtie, iar culorile noi sunt reușite.

  2. Cum drac sa nu fie ca toata lumea așteaptă tot timpu ceva revoluționar(WOW)de la Apple dar ei doar cu specificații pompoase sa creadă ca cine stie ce au lansat dar ele au fost lansate de alți producători inainte!detin iphone dar in ultimu timp am fost foarte dezamăgit de ce am vazut asa ca următoarea achiziție va fi altceva!

  3. Daca ar fi umblat usor si la design era bine, dar nu s a prea putut , pentru ca in maxim 10 luni vine”aniversarul”( marca inregistrata KTA).
    Un mic update a lui i6s.Oricum vir fi destui care vor face pasul.
    Referitor la eliminarea jackilui care e problema? pentru iubitorii de mățăraie in jurul gatului lightining .
    Eu personal nu am folosit “mațăraile” micoodata, am un Plantronics Voyager Legend care e super ok.Q.E.D.

  4. Site-ul este epic – m-am amuzat copios . Nu e recomandat fanilor Apple gen Srb , iTu , amfetamin , gigi .
    A ajuns Apple sa fie bascalia internetului – LOL .
    iPhone 7 nu prea ar merita reactia asta , dar ma rog , asa e cand nu ai mai adus NIMIC nou din 2007 .
    La anul o sa fie si mai greu pt Apple si nu stiu ce i-ar putea scoate din vria asta . LOL , machedonul ala de la Business day zicea ca Apple e in recesiune !!!

  5. Daca inlocuieti o tehnologie veche cu una noua atunci fa-o pana la capat.Vrei ca viitorul sa fie wireless, ofera oamenilor casti wireless in pachet, nu doar scoti mufa jack si ii pui pe oameni sa-si cumpere alte casti.

  6. Daca puneau casti wireless in pachet inchidea gura tuturor si nu vedeai sa-i ia toti la misto. Au reusit in trrcut sa elimine tehnologii vechi cu unele noi,dar le-au inlocuit cu tehnologii la care aveau toti acces. Si nu srb nu ma intreseaza reply tau in care imi zici de ecosistem si ca ai nevoie de bani pt Apple.

  7. Problema nu este ca au renuntat la jack, daca renuntau la jack si iti dadeau la pachet casti fara fir era evolutie, dar din moment ce au renuntat la jack si la pachet iti dau casti tot cu fir care de acum se conecteaza prin portul de incarcare asta deja nu mai e o evolutie… e o mica teapa marca apple care acum cere bani in plus daca vrei sa asculti muzica in timp ce stai cu telefonul la incarcat… asta e la fel ca si faza cu 16 64 128 GB… in loc sa fie 32 64 128…. eh si acuma au pus 32 128 256 super… isi bate apple joc de voi dar voi fiti mari fani in continuare! :>

  8. Omu a zis foarte bine ce a zis…asa era normal, scoatem portu jack si trecem pe wireless ca asta e viitorul nu scoatem portu jack si trecem pe conectoru de incarcat, daca vrei wireless atunci da niste bani pe casti :))

  9. Nu stiu ce ironizai tu acolo dar daca tu nu asculti muzica la casti asta nu inseamna ca altii nu asculta si e normal ca apple sa fie criticata pentru “inovatia” de a scoate jack-u si de al inlocui cu portu de incarcare

  10. Atâta timp cât pe mine nu mă afectează chiar nu vad rostul la comentariul tău. Iar legat de “inovație” stați liniștiți cine utilizează ecosistemul Apple tot cumpără , iar ideea fără fir e chiar ok , părerea mea.

  11. Este amuzant faptul ca pana acum nimeni nu i-a oprit pe oameni sa folosească casti wireless. Trebuia scos portul de 3.5mm. Lol. Cei care acum sunt mega suporteri ai ideii de ce nu au folosit casti bluetooth si înainte?

  12. Adevărul e ca si eu am sesizat asta. Niciun zâmbet, nimic. Jobs facea de unul singur cat toti agaricii aia. Ziceai ca i-a obligat cineva sa prezinte produse samsung