Prima Pagina iPhone 7 Intregul internet a ironizat Apple din cauza iPhone 7

Intregul internet a ironizat Apple din cauza iPhone 7

In timp ce Apple prezenta cu mandrie iPhone 7 si vorbea despre curajul de a elimina portul audio de 3.5mm din noile sale terminale, internetul isi batea joc de fiecare cuvant. Twitter a fost plin de mesaje ironice la adresa companiei Apple, majoritatea avand la baza faptul ca iPhone 7 nu va mai avea acea mica gaura la baza carcasei.

Apple a spus ca a avut curajul de a renunta la aceasta tehnologie antica pentru a face loc altora noi, insa internetul nu i-a dat crezare, asa ca a continuat sa o ironizeze. Mai mult decat atat, celor de la Apple le-a fost dedicat si un website in care sunt mentionate toate deciziile “curajoase” pe care compania le-a luat de-a lungul timpului.

De la Apple Maps si pana la Game Center sau iPhone 6 Plus indoit, curajul Apple este prezentat in mod foarte evident pentru toti cei interesati sa vada cum a schimbat Apple lumea. Parerea mea este ca uneori trebuie sa renunti la tehnologii vechi, mai ales unele care n-au mai fost imbunatatite de zeci de ani, insa Apple va fi aspru criticata in continuare.

curajul Apple

LIKE
Articolul anterioriPhone 6S are mai mult spatiu de stocare
Urmatorul articolCarcasele pentru iPhone 6S nu sunt compatibile cu iPhone 7