Intregul internet a ironizat Apple din cauza iPhone 7

21

In timp ce Apple prezenta cu mandrie iPhone 7 si vorbea despre curajul de a elimina portul audio de 3.5mm din noile sale terminale, internetul isi batea joc de fiecare cuvant. Twitter a fost plin de mesaje ironice la adresa companiei Apple, majoritatea avand la baza faptul ca iPhone 7 nu va mai avea acea mica gaura la baza carcasei.

Apple a spus ca a avut curajul de a renunta la aceasta tehnologie antica pentru a face loc altora noi, insa internetul nu i-a dat crezare, asa ca a continuat sa o ironizeze. Mai mult decat atat, celor de la Apple le-a fost dedicat si un website in care sunt mentionate toate deciziile “curajoase” pe care compania le-a luat de-a lungul timpului.

De la Apple Maps si pana la Game Center sau iPhone 6 Plus indoit, curajul Apple este prezentat in mod foarte evident pentru toti cei interesati sa vada cum a schimbat Apple lumea. Parerea mea este ca uneori trebuie sa renunti la tehnologii vechi, mai ales unele care n-au mai fost imbunatatite de zeci de ani, insa Apple va fi aspru criticata in continuare.

curajul Apple