Carcasele pentru iPhone 6S nu sunt compatibile cu iPhone 7

Carcasele pentru iPhone 6S nu sunt compatibile cu iPhone 7, deoarece schimbarile de design facute de catre Apple impiedica folosirea unor functii.

Daca aveati speranta ca veti putea folosi carcasele si husele pentru iPhone 6S cu iPhone 7, ei bine am o veste foarte proasta pentru voi, deoarece acest lucru este imposibil.Desi in exterior iPhone 7 pare a fi extrem de similar cu iPhone 6S, exista unele diferente care impiedica folosirea vechilor huse si carcase, in special cu iPhone 7 Plus.

Apple spune ca vechile carcase si huse nu sunt compatibile cu iPhone 7, sau iPhone 7 Plus, deci va trebui sa va cumparati accesorii noi pentru a va proteja terminalele. Camera mai mare a iPhone 7, camera duala a iPhone 7 Plus, lipsa portului audio si difuzoarele stereo sunt cateva dintre motivele cele mai bune pentru care carcasele nu sunt compatibile.

Daca veti incerca sa folositi o carcasa pentru iPhone 6S cu iPhone 7 si veti putea introduce terminalul in ea, atunci cu siguranta veti bloca difuzorul din partea superioara a dispozitivului. Practic, nici macar producatorii de carcase si huse pentru iDevice-uri nu s-au gandit la asa ceva cand si-au creat accesoriile, majoritatea blocand acest difuzor.

Carcasele pentru iPhone 6S nu sunt compatibile cu iPhone 7

Avand in vedere numeroasele leak-uri aparute pana acum, putina lume se astepta la acest lucru, inclusiv producatorii de accesorii, care acum pierd sume serioase de bani. Toate schitele aparute in China erau lipsite de acest difuzor superior pe care Apple l-a implementat, iar bazandu-se pe ele, unele companii vor pierde sume serioase acum.

Desigur ca Apple se poate lauda singura ca a reusit sa pastreze acest secret al iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa daca ati cumparat acele huse, va trebui sa renuntati la ele. Mai mult decat atat, daca intentionati sa cumparati o alta husa, sau carcasa, va trebui sa va ganditi de 2 ori pentru ca veti avea nevoie de un model compatibil cu iPhone 7.

Acestea fiind spuse, desi modificarile de design sunt mici, iata ca ele conteaza.

carcasa iphone 7 compatibila iphone 6s