iPhone SE are pretul redus de catre Apple

iPhone SE este mai ieftin cu 50 de dolari, sau euro, incepand de astazi, Apple reducand doar pretul modelului cu 64 GB spatiu de stocare.

Prezentarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus a dus la o scadere cu 100 de dolari/euro a preturilor de vanzare pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, aceasta miscare fiind normal pentru strategia Apple. Separat de aceasta schimbare asteptata, cei din Cupertino au facut totusi alta, la care putina lume astepta, avand in vedere ca vorbim despre un produs lansat de doar 4 luni.

Mai exact, pretul iPhone SE a fost redus cu 50 de dolari de catre compania Apple, insa doar pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare, cel pentru modelul cu 16 GB spatiu de stocare ramanand la fel. Mai exact, iPhone SE 16 GB costa 400 de dolari in momentul de fata la compania Apple, iar iPhone SE 64 GB cosat 450 de dolari, cu 50 de dolari mai putin.

Da, nu vorbim despre o reducere serioasa pentru pretul iPhone SE, insa vorbim totusi despre o reducere de pret la care nu se astepta cineva pentru un terminal atat de nou. Ea vine in momentul in care Apple a redus preturile altor produse pentru a facilita accesul oamenilor la modele cu spatiu de stocare mai mare oferit de la bun inceput.

V-am spus ieri si ca tabletele iPad au pret redus de catre Apple, acolo diferenta fiind de 100 de dolari/euro pentru cam toate modelele, insa aici ea este mai mica. Daca iPhone SE ar fi fost mai vechi, reducerea de pret ar fi fost mai mare, dar asa compania Apple vinde modelul cu 64 GB cu doar 50 de dolari/euro mai putin incepand de astazi.

iphone se reducere pret

4 COMENTARII