Pretul Apple Watch 2 in Romania si precomanda

Pretul Apple Watch 2 in Romania a fost dezvaluit de catre QuickMobile, la care puteti inregistra si precomanda incepand de maine.

V-am spus astazi care este pretul iPhone 7 in Romania, iar acum va spun si care este pretul Apple Watch 2 si de unde puteti face precomanda chiar din cursul zilei de maine. Va vorbesc desigur despre acelasi magazin QuickMobile care ofera produsele la precomanda si desigur ca va fac aceleasi avertismente privind seriozitatea lor cu garantia si livrarea.

Trecand peste acestea, daca doriti sa cumparati un Apple Watch 2 de la ei, ei bine incepand de maine veti putea face precomanda in aceasta pagina, livrarea urmand a se face intre 14 si 21 septembrie. In aceasta idee, puteti precomanda Apple Watch 2 la pret destul de apropiat de cel din Apple Store Europa, chiar mai bun decat cel pentru Apple Watch in multe magazine.

Pretul Apple Watch 2 in Romania incepe de la 1499 LEI, dar asta pentru modelul de 38mm, modelul cu ecran de 42mm costand 1599 LEI, ambele versiuni Sport, desigur. De aici, pretul Apple Watch 2 creste in functie de materialul carcasei si de bratarile pe care le alegeti impreuna cu el, deci vorbim de preturi de pana la cateva mii de lei, in final.

Pretul Apple Watch 2 in Romania si precomanda

Pentru a vedea toate preturile Apple Watch 2 in Romania, puteti accesa aceasta pagina, iar eu mai jos va voi prezenta doar preturile de baza pentru modelele de 38mm si 42mm :

Practic, asa aveti o idee foarte clara cu privire la pretul Apple Watch 2 in Romania in momentul lansarii, preturile acestea urmand a fi identice sau chiar mai mici decat cele oficiale.

pret apple watch 2 romania