iPhone 7 Plus – 3 GB RAM confirmati impreuna cu performantele

iPhone 7 Plus are 3 GB RAM si cel mai performant procesor din lista de produse Apple, el fiind mai rapid decat iPad Pro 12.9 inch.

Cei 3 GB RAM ai iPhone 7 Plus au fost confirmati de un benchmark aparut in cursul acestei seri in cadrul Gekbench, iar daca mai aveati dubii, acum ar trebui sa fie spulberate. Noul chip A10 Fusion din iPhone 7 Plus ascunde un procesor quad-core care este sustinut de 3 GB RAM pentru a inregistra poze si clipuri video excelente cu noua camera.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca iPhone9,4, adica iPhone 7 Plus, are 3 GB RAM si un proesor care este recunoscut incorect, doar 2 nuclee la 2.23 GHz fiind recunoscute. V-am spus astazi ca in realitate procesorul quad-core al iPhone 7 si iPhone 7 Plus are 4 nuclee, 2 tactate la frecvente de pana la 2.8 GHz si 2 la frecvente mult mai mici pentru consum redus.

Tot acest hardware are si performante pe masura, mai exact in testul single-core iPhone 7 Plus obtine 3233 puncte, iar in testul multi-core obtine 5363 puncte, fiind o adevarata bestie. iPhone 6S Plus obtine 2400 puncte in testul single-core si doar putin peste 4000 de puncte in versiunea noua a Geekbench, deci diferenta este foarte mare.

iPhone 7 Plus – 3 GB RAM si performante mai bune ca iPad Pro

Totusi, nu iPhone 6S Plus este etalonul in oferta de produse Apple, ci iPad Pro 12.9 inch cu al sau procesor triple-core si 4 GB RAM, tableta avand performante extrem de bune. Mai exact vorbim despre un scor single-core de 3000 de puncte pentru iPad Pro 12.9 inch si un scor de 4881 puncte pentru testul multi-core, ambele mai mici decat ale iPhone 7 Plus.

iphone 7 plus 3 gb ram

Apple a spus aseara ca noul chip A10 Fusion al iPhone 7 si iPhone 7 Plus este extrem de performant, iar acum vedem ca Apple nu a mintit, el fiind mai puternic si decat cel A9X. Diferenta chiar si fata de acesta este destul de mare, de aproximativ 10%, iar asta in final este tot un spor de performanta pe care utilizatorii il vor simti in anumite task-uri.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre performantele iPhone 7 Plus cu al sau chip A10 Fusion ?