Incarcarea Galaxy Note 7 a fost interzisa in avioane

Linia aeriana Quantas a interzis incarcarea Galaxy Note 7 la bordul avioanelor sale de frica izbucnirii unor posibile incendii in timpul zborurilor aeriene.

Galaxy Note 7 este un pericol public si dupa ce v-am spus astazi ca ar fi fost de vina pentru arderea unei masini, acum va spun ca incarcarea sa a fost interzisa in avioane. Mai exact, linia aeriana Quantas din Australia a luat decizia de a interzice incarcarea Galaxy Note 7 la bordul avioanelor sale de frica izbucnirii unor incendii in timpul zborurilor.

Decizia a fost luata dupa ce un Galaxy Note 7 a luat foc in camera de hotel a unui australian, linia aeriana fiind la curent cu faptul ca terminalul a fost rechemat de catre Samsung pentru inlocuire. Un reprezentant al Quantas a afirmat ca decizia este luata pentru a asigura siguranta clientilor in timpul zborurilor aeriene.

Aceasta masura este fara precedent pentru un smartphone, iar din moment ce Galaxy Note 7 a fost interzis pentru incarcare in avioane, este clar ca el prezinta un pericol public. Separat de linia aeriana din Australia, autoritatile americana concep o serie de reguli privind modul in care trebuie administrate aceste terminale in avioanele ce zboara pe deasupra teritoriului SUA.

Nu este exclus ca linii aeriene din SUA sa ia decizia de a interzice incarcarea Galaxy Note 7 la bordul avioanelor, masura fiind una foarte buna, avand in vedere problemele. Acestea fiind spuse, cei de la Samsung au lansat un terminal care se dovedeste a fi un pericol public, iar asta este o mare pata neagra pe imaginea companiei coreene.

“Following the worldwide recall of the Samsung Galaxy Note7 Personal Electronic Device (PED), we are requesting that passengers do not charge them inflight.”

galaxy note 7 interzis avion