Apple a deschis precomenzile iPhone 7

Apple a deschis cu doar cateva minute in urma precomenzile, iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 in 29 de tari de pe glob.

Cu doar cateva minute in urma compania Apple a deschis oficial precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in 29 de tari de pe glob, prin intermediul Apple Store si al partenerilor. Apple a anuntat ca incepand cu 9 septembrie iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor putea fi precomandate in tarile de mai jos, iar acum oricine o poate face.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt oferite la precomanda impreuna cu Apple Watch 2, iar livrarile celor 3 tipuri de produse vor incepe din data de 16 septembrie in acelasi tari. Vorbim despre de aproape de 3 ori mai multe tari in care iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 sunt lansate de catre compania Apple, totul intr-o tentativa de a creste vanzarile.

Apple a dat de inteles ca stocurile de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi extrem de reduse pentru aceasta lansare, asa ca daca doriti un terminal, faceti precomanda repede. Am o vaga impresie ca modelele negre vor disparea primele din oferta celor de la Apple, asa ca orientati-va foarte bine in cazul in care doriti sa cumparati vreunul dintre ele.

Precomenzile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput

Puteti precomanda iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 cu livrare la domiciliu, sau ridicare dintr-un Apple Store in ziua lansarii, iar daca il doriti rapid, recomand a doua optiune. Puteti rezerva ridicarea in dimineata lansarii, iar Apple va crea o coada speciala la Apple Store pentru cei cu rezervari online, deci nu veti astepta cu restul oamenilor care nu au rezervare, dar vor sa cumpere produsele.

In Romania iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi precomandate din aceasta pagina, iar Apple Watch 2 din aceasta pagina. Pretul iPhone 7 in Romania este similar cu cel din Apple Store Europa, iar mai jos il puteti vedea :

In Romania, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate oficial pe data de 23 septembrie, la doar o saptamana dupa lansarea oficiala globala, operatorii de telefonie mobila urmand a deschide precomenzile in data de 16 septembrie.

Deci, ce model al iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 v-ati cumparat ?

Iata toate tarile in care iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 pot fi precomandate incepand de acum :

  1. Australia
  2. Austria
  3. Belgium
  4. Canada
  5. China
  6. Denmark
  7. Finland
  8. France
  9. Germany
  10. Hong Kong
  11. Ireland
  12. Italy
  13. Japan
  14. Luxembourg
  15. Mexico
  16. Netherlands
  17. New Zealand
  18. Norway
  19. Portugal
  20. Puerto Rico
  21. Singapore
  22. Spain
  23. Sweden
  24. Switzerland
  25. Taiwan
  26. UAE
  27. UK
  28. US Virgin Islands
  29. US

iphone 7 plus apple precomenzi