AirPods vor fi vandute si separat de Apple

Apple va vinde AirPods separat pentru cei care pierd o unitate, deci nu vor fi obligati sa cumpere un set complet.

Noile casti AirPods ale companiei Apple vor fi vandute si separat de catre cei din Cupertino, ei confirmand acest lucru pentru o publicatie americana. Practic, desi vorbim despre o pereche de casti wireless vandute de catre compania Apple, ele vor putea fi cumparate separat, dar asta doar in situatia in care una dintre ele a fost pierduta.

Compania Apple a confirmat ca va vinde casti separate pentru cei care pierd una dintre ele in folosirea obisnuita, lucru care are sanse foarte mari de a i se intampla oricui. In aceasta situatie, cei de la Apple vor vinde separat cate o casca, in functie de nevoi, deci nu va fi necesara achizitionarea unui set complet pentru a beneficia de functionalitatea lor.

Pretul trunchiat al AirPods este de 55 de dolari per casca, 30 de dolari pentru carcasa de incarcare si 20 de dolari pentru cablul Lightning, deci clientii vor plati in jur de 55 de dolari pentru unitatea inlocuitoare. Decizia celor de la Apple este extrem de buna deoarece vor fi cu siguranta persoane care vor pierde una, sau ambele casti, asa ca vor putea inlocui ce au nevoie.

Castile AirPods ale companiei Apple sunt vandute la pretul de 160 de dolari in SUA, sau 180 de euro in Europa, deci pe continentul nostru am putea plati pana la 60 de dolari pe casca. Cu banii acestia va puteti cumpara una sau mai multe perechi de casti Bluetooth, unele chiar foarte bune in acest bani, insa daca doriti AirPods, atunci veti avea bani si de unitatile inlocuitoare.

airpods separat

15 COMENTARII

  1. Sincer dacă au scos Jackul , aceste căsti le puteau oferi in pachet gratis ! Chiar ei au spus ca au curaj si tehnologia wireless , atunci arată frate ca poți ! Si se pot pierde ușor :)))

  2. La 180 € îți iei casti cu fir hi fi profi, nu are rost sa discutam de calitatea audio care o oferă cele profi vs oricare wireless.

  3. Cred ca prb nu se pune neaparat la cei ce asculata muzica. Eu de pilda sunt genul la care castile raman mereu sigilate in cutie. E un accesoriu de care nu ma folosesc. Insa sa presupunem ca esti la volan cu telef descarcat si vrei sa folosesti casca pe fir . Aici ar fi intr-adevar un neajuns. Si sunt destui ce folosesc castile pe fir in astfel de situatii.

  4. Astea sunt niste situatii 1/1000.Daca chiar esti in situatia aia extrema il dai e speaker si rezolvi.Daca din punct de vedere calitativ este mai bine asa,putem accepta “prostia” Apple.