Prima Pagina Apple AirPods vor fi vandute si separat de Apple

AirPods vor fi vandute si separat de Apple

Apple va vinde AirPods separat pentru cei care pierd o unitate, deci nu vor fi obligati sa cumpere un set complet.

15

Noile casti AirPods ale companiei Apple vor fi vandute si separat de catre cei din Cupertino, ei confirmand acest lucru pentru o publicatie americana. Practic, desi vorbim despre o pereche de casti wireless vandute de catre compania Apple, ele vor putea fi cumparate separat, dar asta doar in situatia in care una dintre ele a fost pierduta.

Compania Apple a confirmat ca va vinde casti separate pentru cei care pierd una dintre ele in folosirea obisnuita, lucru care are sanse foarte mari de a i se intampla oricui. In aceasta situatie, cei de la Apple vor vinde separat cate o casca, in functie de nevoi, deci nu va fi necesara achizitionarea unui set complet pentru a beneficia de functionalitatea lor.

Pretul trunchiat al AirPods este de 55 de dolari per casca, 30 de dolari pentru carcasa de incarcare si 20 de dolari pentru cablul Lightning, deci clientii vor plati in jur de 55 de dolari pentru unitatea inlocuitoare. Decizia celor de la Apple este extrem de buna deoarece vor fi cu siguranta persoane care vor pierde una, sau ambele casti, asa ca vor putea inlocui ce au nevoie.

Castile AirPods ale companiei Apple sunt vandute la pretul de 160 de dolari in SUA, sau 180 de euro in Europa, deci pe continentul nostru am putea plati pana la 60 de dolari pe casca. Cu banii acestia va puteti cumpara una sau mai multe perechi de casti Bluetooth, unele chiar foarte bune in acest bani, insa daca doriti AirPods, atunci veti avea bani si de unitatile inlocuitoare.

airpods separat