Apple Watch 2 are un cablu de incarcare mai scurt

Desi acest lucru nu a fost mentionat in cadrul conferintei pentru prezentarea, printre altele, si a Apple Watch 2, compania Apple a facut o schimbare pentru accesoriile incluse in cutia sa. Apple Watch 2 este livrat catre clienti cu un cablu de incarcare de 1 metru, jumatate din lungimea cablului de 2 metri pe care compania il oferea cu Apple Watch.

Cablul de 2 metri pentru incarcarea Apple Watch 2 este in continuare oferit de catre compania Apple in magazinul sau online, iar cei interesati pot cheltui 39 de euro pe el. Cablul de 1 metru este vandut deasemenea la pretul de 29 de euro, deci mai ieftin cu 10 euro, dar daca il veti dori, va trebui sa cheltuiti in final 39 de euro pentru a-l cumpara.

Apple Watch 2 este livrat de catre Apple impreuna cu un icnarcatir de 5W, in timp ce primul model era vandut fara un asemenea accesoriu, el costand 19 euro. Deci Apple a luat dintr-o parte, dar ofera in alta, astfel ca utilizatorul de fapt castiga un accesoriu in plus pentru incarcarea Apple Watch 2, ceea ce va trebui sa faca zilnic de acum incolo.

apple watch 2 incarcator scurt

Articolul precedentProducatorii de casti nu se tem de iPhone 7
Articolul următoriPhone 7 jet black – asa este produs de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.