Cand se lanseaza iPhone 7 la eMAG

Cand se lanseaza iPhone 7 la eMAG ? Precomenzile vor incepe pe 16 septembrie, iar lansarea va avea loc pe 23 septembrie.

Ieri am primit de foarte multe ori intrebarea cand se lanseaza iPhone 7 la eMAG. Motivul este unul foarte simplu, vorbim despre un magazin de incredere care va vinde terminalul. Operatorii de telefonie mobila nu o vor face la pret intrag si pentru clientii vechi, sau non-clienti, asa ca oricine vrea iPhone 7 in aceste conditii, va trebui sa apeleze la eMAG, sau alte magazine.

Avand in vedere ca eMAG este cel mai popular magazin online din Romania si are o reputatie foarte buna in relatia cu clientii, multi se intreaba cand se lanseaza iPhone 7 la eMAG. Pentru a va da un raspuns trebuie sa va readuc aminte despre faptul ca anul trecut eMAG a deschis un Apple Shop, deci a intrat oficial in lantul de parteneri certificati ai Apple.

Avand acest statut, cei de la eMAG sunt obligati sa respecte interdictiile Apple privind vanzarea de produse noi, deci vor lansa iPhone 7 abia atunci cand le va permite Apple. Acum eMAG nu se mai poate lupta cu alte magazine care aduc iPhone 7 din diverse surse pentru a-l vinde in Romania, ci trebuie sa respecte regulile Apple privind vanzarea.

Lansarea iPhone 7 la eMAG – cand are loc ?

Pornind de la aceasta, eMAG va lansa iPhone 7 abia in data de 16 septembrie, pentru ca atunci trebuie deschise oficial precomenzile pentru terminal in tara noastra. Aici vorbim desigur despre situatia in care magazinul va respecta indicatiile Apple, pentru ca daca situatia va fi diferita, atunci poate deschide precomenzile si astazi, desi e putin probabil sa fie cazul.

In orice situatie, lansarea iPhone 7 la eMAG si deschiderea precomenzilor vor fi precedate de aparitia produsului in website, iar in aceasta pagina exista cele mai mari sanse sa-l vedeti intai. Acelasi lucru s-a intamplat si in trecut cu alte modele de smartphone-uri noi si cel mai probabil acelasi lucru urmeaza sa se intample inclusiv de aceasta data.

Desigur ca iPhone 7 va fi disponibil la multe magazine, insa cei de la eMAG vor avea cele mai mari stocuri pentru ca sunt magazinul online care vinde cele mai multe telefoane mobile din Romania, exceptand operatorii de telefonie mobila. Separat de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cei de eMAG vor vinde cel mai probabil inclusiv Apple Watch 2 si chiar AirPods, in octombrie.