Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – Apple pregateste livrarile

iPhone 7 – Apple pregateste livrarile

Statusul comenzilor pentru iPhone 7 s-a schimbat indicand faptul ca Apple a inceput sa pregateasca unitatile in vederea livrarilor.

La doar cateva ore dupa ce primele comenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput sa fie plasate de catre compania Apple, utilizatorii deja vad ca ele au intrat in pregatire in vederea livrarii. Compania Apple a listat pentru unele comenzi statusul “preparing for shipment”, semn ca in centrele sale de distributie sunt deja sortate unitatile pentru livrare.

Apple va initia livrarile comenzilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe data de 16 septembrie, cand urmeaza sa aiba loc si lansarea iPhone 7, dar nu este neobisnuit sa vedem acest status acum. In general compania Apple initiaza pregatirile livrarilor cu cateva zile inaintea livrarii efective, insa acum grabeste lucrurile, dar numai pentru a putea livra totul la timp.

Deocamdata livrarile terminalelor vandute de catre Apple si operatorii AT&T sau Verizon au intrat in acest stadiu de livrare, insa vorbim aici despre un numar, deocamdata, redus de comenzi. Pe masura ce zilele vor trece, majoritatea unitatilor vor intra in stadiul de pregatire pentru livrare, compania Apple urmand a livra toate comenzile pe 16 septembrie.

Comenzile iPhone 7 intra in pregatire pentru livrare

V-am spus acum cateva ore si care sunt cele mai populare modele iPhone 7 vandute de catre compania Apple, utilizatorii care au reusit sa le precomande fiind foarte norocosi. Ele acum sunt vandute cu livrare in luna noiembrie, deci cei care nu au reusit sa precomande una dintre acele unitati, vor avea mult de asteptat pana cand o vor putea face.

iphone 7 pregatire livrare

Apple colaboreaza cu foarte multe firme de curierat pentru a se asigura ca toate terminalele sale sunt livrate la timp in toate locatiile in care ar trebui sa ajunga. In aceasta idee, daca ati facut o comanda pentru un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cu livrare in 16 septembrie, atunci puteti fi siguri ca veti intra in posesia dispozitivului in acea zi.

Acestea fiind spuse, cred ca sunteti nerabdatori sa intrati in posesia noilor terminale, nu?

 • Sunny2012

  I7 Plus pe negru mat încă 2-3 saptamâni . Semn ca nu se cumpara atât de bine

 • Sunny2012

  Zaone vezi ca au făcut cei de la iFun un site din Germania un grafic la care au votat 14000 de persoane

 • ??

 • Sunny2012

  38% nu i-l comanda. Culoarea preferata de cei mai mulți este negru mat, 128GB spațiu de stocare preferat.

 • Vlad

  i7 negru mat arata in UK 20-22 Septembrie. Chiar ma bucur ca am reusit sa il comand dimineata. Momentan e in Processing order..it’s all good. Eu cred ca foarte multi de i-am vazut online si pe youtube, vorbesc si mult de aiurea si tot ajung sa isi cumpere. Chiar daca nu mai dau cifrele publice de vanzare tot cred ca vor vinde in prostie. Cu cat vb lumea mai mult de ei (de bine, de rau) tot reclama gratis e..

 • Sunny2012

  In Germania i7 Plus negru mat încă 2-3 saptamâni ca azi dimineața . Cam nasol deoarece acum doi ani i6 avea timp de livrare 1-2 luni