Precomanda iPhone 7 la eMAG din 16 septembrie

eMAG va deschide precomenzile pentru iPhone 7 in data de 16 septembrie, la fel precum restul operatorilor si magazinelor din Romania.

Astazi v-am spus cand se lanseaza iPhone 7 la eMAG, iar la cateva ore magazinul online a anuntat oficial ca va deschide precomenzile pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 din 16 septembrie. Lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc in data de 23 septembrie, la fel precum in restul locatiilor din Romania, asa tot ce v-am spus dimineata se confirma.

Detalii suplimentare privind deschiderea precomenzilor iPhone 7 la eMAG aveti in comunicatul de presa de mai jos. In aceasta pagina va puteti inscrie pentru a afla cand se initiaza precomenzile iPhone 7 la eMAG.

“eMAG: iPhone7, la precomandă din 16 septembrie

* iPhone 7 și Apple Watch Series 2 vor fi livrate începând cu 23 septembrie.

* Primii 500 de clienți care precomandă noul iPhone 7 vor primi un acumulator extern cu capacitate de 10.000 mAh.

București, 9 septembrie 2016 – eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, va livra toate precomenzile de iPhone 7 și Apple Watch Series 2 , în limita stocului disponibil, de vineri, 23 septembrie, data oficială de lansare a celor mai noi smartphone-uri Apple în România. Clienții își vor putea precomanda noile gadgeturi începând cu 16 septembrie, de pe siteul eMAG. Căștile AirPods vor fi disponibile din octombrie.

Totodată, primii 500 de clienți care se înscriu la precomandă vor primi, cadou, un acumulator extern cu capacitate de 10.000 mAh. Clienții pot opta pentru serviciile clasice de livrare oferite de eMAG, iar cei care au optat pentru ridicarea produselor o pot face personal din eMAG Apple Shop și din punctele de livrare semnalizate.

Lansat pe 18 septembrie 2015, eMAG Apple Shop, aflat în showroomul din București, în incinta Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții 148, comercializează întreaga gamă de produse Apple, de la Mac, iPhone și iPad, la accesorii. În plus, în showroomul din București, clienții pot testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizați Apple: drone, boxe, cântare inteligente, dar și cunoscutele căști Beats. Echipa eMAG Apple Shop a beneficiat de training-uri profesionale organizate de reprezentanți Apple și are puternice competențe pe zona de IT și mobile.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să salveze timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.”