SUA si marile companii aeriene interzic Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 a fost interzis la utilizare de catre autoritatile din SUA si cele mai mari linii aeriene de pe planeta.

Stii ca un produs a fost umilit complet in momentul in care autoritatile federale americane iti spun ca trebuie sa-l inchizi si sa-l duci la inlocuit deoarece este un pericol pentru viata ta. Galaxy Note 7 a devenit in mod oficial un pericol public in SUA, Agentia Americana pentru Protectia Consumatorilor spunandu-le americanilor sa nu mai foloseasca Galaxy Note 7.

Ei aduc in discutie problema bateriilor care explodeaza in timpul incarcarii, ele incepand sa creeze pagube materiale insemnate pentru unii clienti din SUA, deci avertismentul este pe deplin meritat. Zilele trecute v-am spus despre un garaj care a ars si despre o masina care a luat foc din cauza unor Galaxy Note 7 lasate la incarcat, deci problemele sunt foarte mari.

Separat de guvernul SUA si cele mai mari linii aeriene de pe planeta au interzis folosirea Galaxy Note 7 la bordul avioanelor sale in timpul curselor aeriene. American Airlines, Delta Airlines si United Airlines au interzis folosirea Galaxy Note 7 in propriile avioane, iar asa umilinta celor de la Samsung este completa intr-o piata extrem de importanta.

Autoritatile din SUA si cele mai mari linii aeriene interzic Galaxy Note 7

Desi Samsung a spus saptamana trecuta ca va inlocui toate terminalele Galaxy Note 7 afectate de aproblemele bateriilor care explodeaza, ei nu au facut o rechemare oficiala in SUA. Daca ar fi facut acest lucru, ar fi devenit ilegala vanzarea Galaxy Note 7 per teritoriu american, deci timp de o saptamana terminalele cu probleme s-au vandut in mod legal.

In ciuda acestui lucru, acum autoritatile americane au anuntat oficial rechemarea produselor pentru inlocuire, Samsung facand acelasi avertisment de a nu folosi dispozitivele. Acum cei de la Samsung vor inlocui toate unitatile defecte incepand de la jumatatea acestei luni, terminalele cu baterii noi avand litera S de la Samsung scrisa cu albastru pe cutie.

Acestea fiind spuse, Samsung intra din nou in istorie cu produsele sale, insa din pacate o face intr-un mod negativ.