iPhone 7 este groaznic (VIDEO COMIC)

Fiecare prezentare a unui iPhone nou este acompaniata de o varietate de parodii, iar astazi vorbim despre o parodie pentru iPhone 7 facuta de catre cei de la celebrul website College Humour. Ei spun ca iPhone 7 este mai rau decat iPhone 6S si desigur ca acorda foarte multa atentie faptului ca Apple a eliminat portul audio din noul smartphone.

Apple spune ca a facut asta avand curajul de a renunta la tehnologii antice si de a implementa altele inovatoare, insa lumea vede cu totul diferit lucrurile. Utilizatorii care nu vor cumpara AirPods sau alte casti Bluetooth, vor trebui sa se gandeasca serios cum vor putea incarca terminalele iPhone in timp ce asculta muzica, lucru greu de realizat.

Articolul precedentiPhone 7 foloseste modem 4G Intel
Articolul următorSUA si marile companii aeriene interzic Galaxy Note 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.