iPhone 7 are o baterie de 1960 mAh

Bateria iPhone 7 are 1960 mAh, in timp ce bateria iPhone 7 Plus are 2900 mAh, informatiile fiind oficial oferite de TENAA.

Unele dintre ultimele necunoscute privind iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost dezvaluite astazi de catre TENAA, o agentie guvernamentala pentru certificarea smartphone-urilor vandute in China. Conform celor de la TENAA, iPhone 7 are o baterie de 1960 mAh, in timp ce iPhone 7 Plus are o baterie de 2900 mAh, ambele fiind mai mari decat cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Mai exact, iPhone 7 cu a sa baterie de 1960 mAh are o capacitate de stocare a energiei ce este cu 245 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S lansat anul trecut de catre Apple. Diferenta este de aproximativ 15% intre bateria iPhone 7 si bateria iPhone 6S, insa autonomia bateriei urmeaza sa creasca cu pana la 2 ore intre cele doua dispozitive.

iPhone 7 Plus are o baterie de 2900 mAh, diferenta fata de bateria iPhone 6S Plus fiind de doar 150 mAh in aceasta situatie, vechiul terminal avand o capacitate de 2750 mAh. Diferenta dintre capacitatile de stocare ale celor doua terminale ii ofera terminalului iPhone 7 PLus o crestere in autonomie de doar o ora, multimita si chip-ului A10 Fusion.

iPhone 7 are o baterie de 1910 mAh, iPhone 7 Plus are una de 2900 mAh

Puteti vedea in imaginile de mai sus cateva specificatii pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, conform celor de la TENAA, iar capacitatea bateriilor este foarte clar mentionata. Diverse zvonuri din ultimele luni ne-au spus ca acestea vor fi capacitatile pentru bateriile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acum avem si o confirmare oficiala pentru ele.

iPhone 7 baterie

Compania Apple ne-a promis autonomie mai buna pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in comparatie cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar separat de imbunatatirea noului chip A10 Fusion avem si baterii mai mari. Multumita lor ne vom plange mai putin de autonomia oferita de catre smartphone-urile Apple, insa ramane de vazut care va fi experienta reala.

Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre capacitatile bateriilor implementate in iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?