Primele aplicatii pentru iOS 10 apar in AppStore

Apple a inceput sa publice in AppStore primele aplicatii pentru iOS 10, dar si primele actualizari pentru update-ul de maine.

Cu doar o zi inainte de lansarea iOS 10, in AppStore au inceput sa apara si primele aplicatii care contin functii special implementate pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Aplicatii pentru aplicatia Mesaje, Messages, incep sa devina deja disponibile, ele permitandu-ne sa jucam diverse jocuri direct in aceasta aplicatie, sau sa facem o multitudine de alte lucruri.

Desi deocamdata compania Apple nu a lansat AppStore-ul special pentru aplicatia Messages, Mesaje, el va fi disponibil maine, incepand cu iOS 10 si ne vom putea bucura de el. Pana atunci, dezvoltatorilor le vor fi aprobate aplicatiile in AppStore astfel incat ele sa fie disponibile maine direct pentru toti cei care vor instala iOS 10 in iDevice-uri.

Separat de aplicatiile special create pentru iOS 10, compania Apple a inceput sa aprobe si actualizarile aplicatiilor care implementeaza divese modificari de compatibilitate. Mai mult decat atat, inclusiv aplicatiile vechi care implementeaza functii noi pentru iOS 10 incep sa fie publicate in AppStore de catre cei de la Apple, deci vom avea multe actualizari de facut maine.

In cursul zilei de maine inclusiv aplicatiile celor de la Apple vor fi actualizate de catre companie, astfel ca vom beneficia si in ele de o serie de noutati implementate special pentru iOS 10.

ios 10 aplicatii